Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ نقشه های طرح تفصیلی شهر کرج با فرمت jpg و ضوابط بافت مسکونی رو میتونید از لینک های زیر دانلود کنید: کاربری اراضی پیشنهادی گستره های نیازمند بهسازی 1 گستره های نیازمند بهسازی 2 محدوده قانونی 1 محدوده قانونی 2 شبکه رفت و آمد اصلی 1 شبکه رفت و آمد اصلی 2 تراکم ساختمانی 1 تراکم ساختمانی 2 تعداد طبقات سطح اشغال سلسله مراتب شبکه ارتباطی مساحت قطعات نمای ساختمان کیفیت ابنیه پهنه بندی پهنه بندی حریم دانلود نقشه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
farnaz baseri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ چرا نمیتونم نقشه های طرح تفصیلیو دانلود کنم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ چرا نمیتونم نقشه های طرح تفصیلیو دانلود کنم؟؟؟؟:ws38: چه مشکلی واسه دانلود دارید؟ تو 4shared.com باید ثبت نام کنیدا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ نقشه زیر هم نقشه پهنه بندی استفاده از اراضی شهر کرج هست که تازه از تنور درومده و یکی دوماه پیش تصویب شده و همینطور انطباق این نقشه با نقشه حریم شهر کرج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
pooypooya 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با سلام و تشكر امكانش هست قطعه شماره 14 رو هم بگذاريد چ.ن من شديدا به اين قطعه نياز دارم با تشگر 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با سلام و تشكر امكانش هست قطعه شماره 14 رو هم بگذاريد چ.ن من شديدا به اين قطعه نياز دارم با تشگر 14 هم اضافه شد 2 لینک به دیدگاه
fatemehmollazadeh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ چه مشکلی واسه دانلود دارید؟ تو 4shared.com باید ثبت نام کنیدا من ثبت نام هم کردم ولی نتونستم دانلود کنم! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ من ثبت نام هم کردم ولی نتونستم دانلود کنم! :ws52: مشابه این آموزش پیش برید: http://www.noandishaan.com/forums/thread122945.html 1 لینک به دیدگاه
ali.ch 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اگه میشه لطف کنید محدوده های 4-5 رو بزارید خیلی فوری لازم دارم لطفا مرسیی 2 لینک به دیدگاه
faneee 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باتشکر از نقشه ها یی که قراردادید .ممنون میشم اگه نواقص( 4و5و14) را هم بزارید . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باتشکر از نقشه ها یی که قراردادید .ممنون میشم اگه نواقص( 4و5و14) را هم بزارید . 4 و 5 اضافه شد. 14 که هست 1 لینک به دیدگاه
ali.ch 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ 4 و 5 لینکش مشکل نداره ؟! هرکاری میکنم دانلود نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ 4 و 5 لینکش مشکل نداره ؟! هرکاری میکنم دانلود نمیشه :banel_smiley_4::hanghead: تست کردم مشکلی نداشت وارد آپلودسنتر سایت میشه و از اونجا دانلود میشه. 1 لینک به دیدگاه
ali.ch 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ نمیشه روی لینک دیگه ای اپلود کنید ؟! من هر کاری میکنم دانلود نمیشه سرعت اپلود سنتر فوقولاده پایینه ؟ ممکنه دانلود نشدن بخاطر لوگین نشدن باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
zahra behboudi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ سلام نقشه های زونینگ قابل دانلود نیستند متاسفانه چه کار کنیم؟ لینک به دیدگاه
zahra behboudi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ من هم نتونستم دانلود کنم میشه لطف کنید و به صورت فایل زیپ قرار بدید تا ما هم بتونیم دانلود کنیم؟ یک دنیا سپاس گذارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ من هم نتونستم دانلود کنم میشه لطف کنید و به صورت فایل زیپ قرار بدید تا ما هم بتونیم دانلود کنیم؟ یک دنیا سپاس گذارم لینک دانلود پهنه بندی اصلاح شد. کدوم رو نمیتونید دانلود کنید دیگه؟ یه سری نقشه های جدید مثل مساحت قطعات، کیفیت ابنیه، نمای ساختمان، تعداد طبقات، سطح اشغال و سلسله مراتب شبکه ارتباطی هم به پست اول اضافه شد. لینک به دیدگاه
am_shanaz 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ 90% فایلها قابل دانلود کردن نیستن..لطفا دروباره چک می کنید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ 90% فایلها قابل دانلود کردن نیستن..لطفا دروباره چک می کنید لینکا سالمن. اونایی که 4shared آپلود شدن. روش دانلودشون تو لینک زیر توضیح داده شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread122945.html لینک به دیدگاه
hamid007007 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ممنون میشم اگه منطقه سه کرج که مربوط به فردیس بزارید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده