poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سرعت پایین اینترنت موبایل همیشه مشکل ساز بوده و می باشد.البته شما می توانید با مدیریت اینترنت، سرعت اینترنت گوشی خود را بهینه کنید. اما چگونه ؟ استفاده از مرورگری قدرتمند مانند اپرا. آخرین نسخه ی ارائه شده برای این مرورگر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می باشد. اپرا ۱۱ را می توانید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اینم در روز چند بار قاطی میکنه باز نمیشه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اینم در روز چند بار قاطی میکنه باز نمیشه:icon_razz: جدی ؟ من خودم امتحان نکردم ممنون که گفتین اگه مطئن باشیم که گوشی شما مشکلی با ین مرورگر نداره اون وقت میتونیم نتیجه بگیریم که مشکل از اپرا ست:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ جدی ؟من خودم امتحان نکردم ممنون که گفتین اگه مطئن باشیم که گوشی شما مشکلی با ین مرورگر نداره اون وقت میتونیم نتیجه بگیریم که مشکل از اپرا ست:JC_thinking: خوب من چند ماهه که از ورژن های مختلف اپرا استفاده میکنم یه وقتایی چند ساعت باز نمیشه اما کلا خوبه 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خوب من چند ماهه که از ورژن های مختلف اپرا استفاده میکنمیه وقتایی چند ساعت باز نمیشه اما کلا خوبه من طبق تجربه های شخصی میگم شای حرف درست و علمی نباشه ولی فکر میکنم اپرا با گوشی ها سازگار تره از نظز سرعت البته ولی چون خودم امتحان نکردم ای لینکی که گذاشتم نمیتونم نظر بدم ولی اینکه قطع میشه یه مدت نشنیده بودم بازم ممنون خانوم یه چیزی یاد گرفتیم 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من طبق تجربه های شخصی میگمشای حرف درست و علمی نباشه ولی فکر میکنم اپرا با گوشی ها سازگار تره از نظز سرعت البته ولی چون خودم امتحان نکردم ای لینکی که گذاشتم نمیتونم نظر بدم ولی اینکه قطع میشه یه مدت نشنیده بودم بازم ممنون خانوم یه چیزی یاد گرفتیم شاید درست باشه گوشی من نوکیا اپرای 6نصب کردم خوب کار میکنه گوشی پسرمم سامسونگه اونم با اپرای 6 مشکلی نداره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده