afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ موادلازم برای تهیه ی خمیرراویولی: زرده ی تخم مرغ 3عدد سفیده ی تخم مرغ 1عدد روغن مایع 2قاشق غذاخوری شیر 3قاشق غذاخوری آرد به میزان لازم نمک به میزان لازم نمک به میزان لازم موادلازم میانی راویولی: گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز یک عدد پنیرپیتزا 50 گرم رب گوجه 3قاشق غذاخوری پودر آویشن و پودرسیر به میزان لازم نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهیه خمیر: همه مواد بجز آرد با هم مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که به دست نچسبد. بعد می گذاریم دو ساعت بماند. طرز تهیه مواد میانی: پیاز رانگینی خورد کرده تفت میدهیم.گوشت چرخ کرده پودر سیر نمک فلفل پودر سیر پودر آویشن و یک قاشق رب گوجه را اضافه می کنیم تا کمی جا بیفتد. بعد می گذاریم خنک شود .خمیر را با وردنه مانند نان لواش پهن کرده با قالبی گرد به اندازه دهانه استکان قالب زده .مقدار کمی گوشت وپنیر پیتزا وسط آن گذاشته وسر ان را جمع می کنیم .راویولی ها به این ترتیب می پیچیم .دو قاشق رب را با یک پیمانه اب مخلوط و ته ظرفی که راویولی ها را در آن چیده ایم میریزیم .در فری که از قبل با حرارت 350 درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم تا طلایی شود. راویولی را بسته به حوصله و سلیقه ی خود می توانید مثل قطاب یا چهار گوش هم بپیچید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده