رفتن به مطلب

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

ارسال های توصیه شده

:ws37: 

در زندگیتون از کی خیلی خوشتون میاد و دوست دارین مثل اون باشین؟

زندگی به سبک اروپایی رو دوست دارین یا اسلامی؟

چقدر به خدا علاقه دارین و به او اعتماد می کنید؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

فکر میکنم سوالاتی که پرسیدید هر یک به تنهایی میتونست موضوع یک تاپیک باشه.

از زندگی شخصی خودم تا 80 درصد راضی هستم ولی از زندگی اجتماعی به هیچ وجه.

از کسی خوشم نمیاد در حدی که بخوام مثل اون باشم. میخوام خودم باشم. چون زیاد سعی کردیم این و اون باشیم. دیگه بسه. هنر اینه که آدم خودش باشه. بدون رودرواسی. خود خودش. ما که نتونستیم خودمون باشیم ولی دوست داریم خودمون باشیم.

عجب گزینه هایی؟ :ydm47612zsesgift969

نمیتونم جواب بدم.

انقدر که اشتباهاتم رو تقصیرش نندازم.

و اما یک سوال من از شما بپرسم؟ هدف از استارت این تاپیک چی بود؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

:ws37:

هر سوالش یه ساز میزنه ...

شرق غرب پرسیدی تقریبا

شاید 70 در صد از زندگیم شامل ک ار و زندگی و تحصیلات راضی ام

زندگی به سبک خودم بهتره ... نه اسلامی نه اروپایی ... طبق قوانینو خط قرمزای خودم

خدا رو دوست دارم اما همیشه قبل از خدا خودم باید استین هامو بزنم بالا

• Like 5
لینک به دیدگاه

1-از یه چیزاییش خیلی‌ راضیم از یه چیزاییش کمی‌ راضیم از یه چیزاییش اصلا راضی‌ نیستم 2-از خیلی‌‌ها خوشم ییاد ولی‌ دلم نمیخواد شبیه هیچ کس باشم می‌خوام مثل خودم باشم 3-زندگی اروپایی یا اسلامی؟؟ یعنی‌ همه اروپایی‌ها یه جور مثل هم زندگی‌ می‌کنن اسلامی‌ها هم یه جور عین هم؟؟ من هر جور دلم بخواد زندگی‌ می‌کنم نه شبیه عده‌ای4- به خدا اعتقادی ندارم

• Like 6
لینک به دیدگاه
1-از یه چیزاییش خیلی‌ راضیم از یه چیزاییش کمی‌ راضیم از یه چیزاییش اصلا راضی‌ نیستم 2-از خیلی‌‌ها خوشم ییاد ولی‌ دلم نمیخواد شبیه هیچ کس باشم می‌خوام مثل خودم باشم 3-زندگی اروپایی یا اسلامی؟؟ یعنی‌ همه اروپایی‌ها یه جور مثل هم زندگی‌ می‌کنن اسلامی‌ها هم یه جور عین هم؟؟ من هر جور دلم بخواد زندگی‌ می‌کنم نه شبیه عده‌ای4- به خدا اعتقادی ندارم
are you atheist?
  • Like 2
لینک به دیدگاه

زندگی به سبک اسلامی یعنی زندگی به سبک هزار سال پیس،مگر در اسلام مثلا اتومبیل هم داشتیم،که بگیم زندگی امروزی میتونه نمادی از زندگی اسلامی باشه.

زندگی امروزی یک زندگی نوینه،حتی تو کشورهای خاورمیانه هم شاید بگن اسلامیه،ولی کجا اسلام اینطوری بوده!!

من زندگی انسانی را ترجیح میدم،خودم هم چون سفری به ترکیه داشتم و ایرانی ها هم خیلی ها مسلمونند،اگر سیستم لائیک اونجا در اینجا هم پیاده بشه خوبه.

هرکس خواست بره مسجد،هرکس هم خواست بره دریا و کنسرت.

• Like 2
لینک به دیدگاه

حدو 80% ... texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

خودم فقط :girl_blush2:

مخلوطی از هر دو ydm47612zsesgift969k.gif

شدیدِ شدید... yes.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
agnostic ,athest , ....خب تو کدومشونی اصلا به من بگو تو میدونی اونا چین؟
ببینathest خودش صد جور تعریف داره بی‌ خدای فلان بی‌ خدای بیسار... من خودم به این اعتقاد رسیدم با بقیه چیکار دارم? اگهنوعی ازathest بودم می‌گفتم!:ydm47612zsesgift969agnostic یعنی‌ ندانم گرایی کجای این جمله :به خدا اعتقاد ندارم میشه ندانم گرایی؟؟؟:ydm47612zsesgift969 البته بهagnostic هم اعتقاد دارم....
  • Like 2
لینک به دیدگاه
ببینathest خودش صد جور تعریف داره بی‌ خدای فعلا بی‌ خدای بیسار... من خودم به این اعتقاد رسیدم با بقیه چیکار دارم? اگهنوعی ازathest بودم می‌گفتم!:ydm47612zsesgift969agnostic یعنی‌ ندانم گرایی کجای این جمله :به خدا اعتقاد ندارم میشه ندانم گرایی؟؟؟:ydm47612zsesgift969 البته بهagnostic هم اعتقاد دارم....

بله agnostic یعنی ندانم گرایی منتها بعضی جاها اونو بی خدا هم به کار میبرن.

روح تفکر سکولار در اظهارات شما موج می زند.

waffen رو میشناسی؟ اونم بی خدا بود.گفتم شاید تفکراتت شبیه او باشه.شبیه داوکینز  یا مارکس و ....   

• Like 1
لینک به دیدگاه

waffen رو میشناسی؟ اونم بی خدا بود.گفتم شاید تفکراتت شبیه او باشه.شبیه داوکینز یا مارکس و ....

منکه هنوز حرف خاصی‌ نزدم از کجا این روح سکولار رو دیدی؟؟!!!!!!!:ydm47612zsesgift969
  • Like 3
لینک به دیدگاه

waffen رو میشناسی؟ اونم بی خدا بود.گفتم شاید تفکراتت شبیه او باشه.شبیه داوکینز یا مارکس و ....

شما مطمئنین عضو جدید هستین؟ :w58:

من که نسبتا قدیمی ترم،مطالب وافن را خوندم مثل شما هنوز به تحلیل دقیقی نرسیدم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

زندگی خوبه!

سخت بگیری سخت میشه!

اسون بگیری اسون میشه!

ولی با خودم کسیب رو مقایسه نمی کنم سعی می کنم از بالا دستی هام چیزی یاد بگیریم!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
زندگی خوبه!

سخت بگیری سخت میشه!

اسون بگیری اسون میشه!

ولی با خودم کسیب رو مقایسه نمی کنم سعی می کنم از بالا دستی هام چیزی یاد بگیریم!

دمت گرم داداش درستش همینه

به خودم رفتی:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بود ؟

بنده هنوز اینجا هستم...

دوست عزیز بهتره به فردی اشاره نکنید...

در ضمن شما از کجا با عقاید من آشنا هستید ؟

دوست عزیزagnostisim هرگز نباید به بی خدایی معنی بشه... این کار غلط هست... برای همین هست که بهش میگند "ندانم گرایی"... دو نوع کلی هم داره... که یکی ندانم گرایی پویا و دیگری ندانم گرایی منفرد هست... در حقیقت این همون تفکر پا در هوایی میانه رو ها هست... این افراد کلا خطرناک هستند...

مارکس تفکری بسیار متفاوت از داکینز داره... داکینز یک بی خدای کامل و یک اکتیویست هست و دین و خدا رو یک بیماری میدونه و معتقد هست که باید با اون مثل یک ویروس برخورد کرد... البته من هم باهاش موافقم... در حالی که مارکس کاری به وجود یا عدم وجود خدا نداشت و وجود دین و اعتقاد رو در جامعه خطرناک میدید... که البته این تفکر در تمام جوامع مدرن امروزی وجود داره و بدون اون با حکومتی مثل حکومت ایران و با ملتی مثل ملت ایران رو به رو خواهیم بود...

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببینathest خودش صد جور تعریف داره بی‌ خدای فلان بی‌ خدای بیسار... من خودم به این اعتقاد رسیدم با بقیه چیکار دارم? اگهنوعی ازathest بودم می‌گفتم!:ydm47612zsesgift969agnostic یعنی‌ ندانم گرایی کجای این جمله :به خدا اعتقاد ندارم میشه ندانم گرایی؟؟؟:ydm47612zsesgift969 البته بهagnostic هم اعتقاد دارم....

البته شما اگر به خدا اعتقادی ندارید و عمیقا معتقد هستید که خدایی به اون معنایی که در کتاب های دینی معرفی شده وجود نداره میشه به شما گفت یک atheist...

البته شما ممکنه این رو قبول نداشته باشید... و این مسئله ی مهمی نیست... ولی به هر حال اعتقاد شما با تعریف atheistic جور در میاد... در نتیجه میشه گفت شما یک atheist هستید...

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته شما اگر به خدا اعتقادی ندارید و عمیقا معتقد هستید که خدایی به اون معنایی که در کتاب های دینی معرفی شده وجود نداره میشه به شما گفت یک atheist...

البته شما ممکنه این رو قبول نداشته باشید... و این مسئله ی مهمی نیست... ولی به هر حال اعتقاد شما با تعریف atheistic جور در میاد... در نتیجه میشه گفت شما یک atheist هستید...

بله میشه گفت ولی‌ من چون قبل از اینکه با atheistآشنا بشم به عدم وجود خدا رسیدم هیچ وقت خودمو atheistمعرفی‌ نمیکنم ولی‌ بله در شامل‌ترین معنا atheistهمون بی‌ اعتقادی به خداست
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...