shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ تعریف : واژه ی پرایمینگ به خیساندن بذر در محلول های اسمزی با پتانسیل آب پایین و دارای تهویه گفته می شود پلی اتیلن گلیکول، نیترات پتاسیم، k3po4، kh3po4، سولفات منیزیم،کلرید سدیم، گلیسرول و مانیتول مثال هایی از این ترکیبات می باشند. هدف از پرایمینگ : افزایش درصد و سرعت جوانه زنی، گسترش دامنه ی دمایی جوانه زنی و افزایش یکنواختی استقرار بوته هاست. عوامل موثر در پرایمنگ بذر: 1- شرایط محیط اطراف( دما و نور ) در طول فرایندآبگیری 2- نوع ماده اسمزی 3-قابلیت دسترسی به اکسیژن 4- مدت زمان تیمار 5-کنترل آلودگی میکروبی 6-خشک شدن بذر منبع: اکرم قادری،ف.کامکار،ب و سلطانی،ا.1387، علوم و تکنولوژی بذر،انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده