رفتن به مطلب

باورهايي از نوع پــــر ســــپو ليســي!!

ارسال های توصیه شده

در ابتدا فقط يك كلمه بود و اين كلمه نزد خدا بود و اين كلمه پرسپوليس بود ...اگر فوتبالي باشين حتما ميدونيد وقتي پاي طرفداري غريزي و شديد از يك تيم وسط مياد تعصب و كوركورانه و بي منطق يك طرف ماجراست خودم يك پرسپوليسي هستم و با اينكه ميدونم چه نتايج افتضاحي اين دوره گرفته بازم معتقدم جوجه رو اخر فصل مي شمارند. و در اين مورد هم برام مهم نيست كه بعضيا بگن چه ادم متعصب و بي منطقي يا مثلا بگن اين يه موضوع پيش پافتاده و معموليه به هر حالپرسپوليسي بودن براي من يه باور و يك ركن اساسي در تمام زندگي هست كه در كودكي وقبل از اين كه حرف زدن را ياد بگيرم شكل گرفته ...

نميدونم تا چه حد ميتونه درست باشه اگر خيلي از باورهاي انساني كه اين روزها كمبودشون به شدت احساس ميشه به همين شكل مثل طرفداري غريزي از يك تيم در وجود ما از طرف خانواده نهادينه ميشد طوري كه تا اخر عمر بدون هيچ چشم داشتي به انها پايبند باشيم درست مثل يه طرفدار دو اتيشه پرسپوليسي

• Like 8
لینک به دیدگاه

دورود خدابان و آمون بر هرچی پرسپولیسی

من همیشه به دوستام میگم پرسپولیس حتی اگه بره دسته یک بازم برای من یه پرسپولیسه.......

بنظر من آرش راست میگه باید آدم همیشه تا تهش پایند بر اون عقایدش که باعث غرورش میشن باشه

زنده باد بر هر جی پرسپولیسیه

• Like 4
لینک به دیدگاه

مثال کاملا به جایی بود. هرچند اونی که اهل مناقشه باشه در همین مثال هم دنبال کل کل میگرده. خیلی از باورهای مردم ما همینطوری بی فکر و اندیشه شکل گرفته. انقدر بی فکر که میشه گفت غریزی.

• Like 5
لینک به دیدگاه

همه میان و میرن

فقط پرسپولیس میمونه و یه عده که مثه من هردفه خودشون رو لعنت می کنن که دیگه بازیاشو حداقل نبینن ولی بازم نمیشه ازش دل کند....

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...