afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم سس مخصوص گشنيز: نصف يك دسته فلفل قرمز تازه: يك عدد سير:يك عدد كره بادام زميني: 3 قاشق غذاخوري سس سويا: به مقدار دلخواه زنجبيل تازه: يك بند انگشت ليمو: 2 عدد مواد لازم نودل نودل: 250 گرم بادام هندي: 100 گرم پياز قرمز: يك دوم فلفل قرمز تازه: يك عدد گشنيز: يك دسته كوچك سس سويا: يك تا 2 قاشق ليمو: يك عدد روغن كنجد: يك قاشق سس ماهي: يك قاشق عسل: يك قاشق چايخوري مواد لازم مرغ : سينه مرغ بدون استخوان: 4 عدد(هر كدام 180 گرم) عسل: به ميزان لازم مواد لازم سالاد : كاهو: 2 بوته گشنيز تازه: يك دوم يك دسته كوچك فلفل قرمز تازه: يك عدد سس سويا: به ميزان كم ليمو: يك عدد مواد لازم دسر : آناناس: يك عدد بلوبري يا توت فرنگي: 150 گرم نعناي تازه: يك دسته كوچك پودر قند: 3 قاشق غذاخوري ليمو: يك عدد ماست: به ميزان لازم مواد لازم ادویه : روغن زيتون: به ميزان لازم نمك و فلفل: به ميزان لازم همه مواد و وسايل را حاضر كنيد. كباب پز را روشن كنيد. 4 عدد سيخ را در يك سيني آب خنك قرار دهيد تا خيس بخورد(اگر سيخها در آب شناور بودند از يك بشقاب براي در آب كردنشان استفاده كنيد) تيغههاي استاندارد را در مخلوطكن قرار دهيد. شروعی برای یک غذای رویایی گشنيزها را (ساقهها و برگها) به همراه فلفل قرمز (بدون ساقه)، سير پوست گرفته، 3 قاشق كره بادام زميني و كمي سس سويا در مخلوطكن قرار دهيد. زنجبيل را پوست گرفته و خوب خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد. در نهايت ليمو را رنده كرده و آب يكي از آنها را در مخلوطكن بريزيد. 2 ليوان آب اضافه كنيد و مخلوطكن را روشن كرده و مواد را خوب هم بزنيد تا به قاشق بيايد. كمي ادويه بهعنوان چاشني اضافه كنيد. نيمي از مواد را در يك كاسه زيبا قرار دهيد و قطره قطره روغن زيتون روي آن بريزيد و آن را كنار بگذاريد. مرغ کبابی سينههاي مرغ را مرتب و بسيار نزديك به هم در يك رديف روي پلاستيك قرار دهيد. به آرامي و با دقت سيخها را به درون مرغ فشار دهيد. بين سيخها را برش بزنيد تا 4 سيخ كباب به دست آيد.(مانند شكل) قسمتهاي اضافه را برش داده و انتهاي سيخ بزنيد. براي اينكه مرغها ترد شوند ميتوانيد برشهاي كوچكي در هر 2 طرف ايجاد كنيد. مايه سس مخصوص را برداشته و روي سيني قرار دهيد. سپس سيخهاي مرغ را روي اين سيني قرار دهيد و با دست گوشتها را با مايه بپوشانيد. كمي روغن زيتون روي مرغها بزنيد و با نمك آن را مزهدار كنيد. سيخها را در طبقه بالاي فر قرار دهيد و هر طرف را 8 تا 10 دقيقه بپزيد يا تا زماني كه مرغها طلايي شوند پخت را ادامه دهيد. سالاد كاهوها را تميز كنيد و برگهاي خراب آنها را بكنيد. برگها را از هم جدا كرده و مغز كاهو را به 2 نيم كنيد. در آبكش كاهوها را بشوييد و بگذاريد خشك شود. سپس كاهوها را روي ميز بگذاريد. نودل يك بسته نودل را در يك كاسه بزرگ قرار دهيد و آب جوش را به آن اضافه كنيد و حدود 6 دقيقه اجازه دهيد نودلها خيس بخورند. يك ماهيتابه متوسط را روي حرارت كم قرار دهيد. بادام هنديها را با هاون خوب خرد كنيد. سپس به ماهيتابه داغ انتقال دهيد و بگذاريد تا سرخ شود، هر ازگاهي مواد را هم بزنيد و تا بقيه غذا را تهيه ميكنيد، حواستان به آن باشد.نيمي از پياز قرمز را پوست بكنيد و با فلفل قرمز و ساقههاي گشنيز در همزن قرار دهيد. صبر كنيد تا خوب خرد شود. سپس آن را در يك كاسه بزرگ قرار داده و يك تا 2 قاشق غذاخوري سس سويا و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد. آب يك عدد ليمو را روي آن بچكانيد و در يك قاشق چايخوري روغن كنجد و سس ماهي هم بزنيد. مواد را خوب مخلوط كنيد. سپس بچشيد و چاشنيهاي لازم را به آن اضافه كنيد. نودلهاي آبكشي شده در آبكش را دوباه زير آب سرد قرار دهيد تا تازه شوند و دوباره خشك كرده و به كاسه اضافه كنيد. بادامهندي را يك بار بالا و پايين كنيد و حرارت زير آن را بالا ببريد. يك قاشق چايخوري عسل اضافه كنيد و با اين آجيلها در ماهيتابه مخلوط كنيد. وقتي خوب طلايي شدند، در كاسه سرو غذا بريزد و برگهاي گشنيز را روي آن قرار دهيد. همه چيز را به هم بزنيد و به همراه كاسهاي سس مخصوص روي ميز بگذاريد. حالا پوست آناناس را می کنیم آناناس را پوست كنده و برش دهيد و با بلوبريها در يك ظرف بزرگ قرار دهيد. برگهاي نعنا را كنده و با هاون خوب بكوبيد تا خميري به دست آيد. پودر قند را اضافه كرده و دوباره بكوبيد. يك قاشق غذاخوري از پودر نعنا را روي آناناس بريزيد و همچنين نيمي از آب ليمو را روي آناناس بچكانيد و سپس به همراه ماست و قاشق روي ميز قرار دهيد. مرغ سيخها را برگردانيد و كمي عسل روي آنها بچكانيد و دوباره در فر قرار دهيد و حدود 8 تا 10 دقيقه بگذاريد تابپزند. تزئین برگهاي گشنيز را خوب خرد كنيد و درصورت تمايل فلفل قرمز را برش دهيد. در يك بشقاب كوچك قرار دهيد و هر 2 را روي ميز و كنار كاهوها قرار دهيد. برای سرو مرغها را به همراه يك ظرف كوچك سس سويا و نيمي از ليموي تازه روي ميز قرار دهيد. بگذاريد هركس خودش لقمهاي كاهو، نودل، مرغ، گشنيز و فلفل را تهيه كند وكمي ليمو روي آن بچكاند. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده