afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم فلفل قرمز تند = ١ عدد سویا سس = ۴/١ فنجان عسل = ۴/١ فنجان شکر قهوه ای = ۴/١ فنجان شکر معمولی = ٢ ق س تخم رازیانه = ٢ ق چ فلفل سیاه = ١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد) ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) = ٢ ق س (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم) آویشن = ٢ ق چ پودر زنجبیل = ١ ق چ سیر خرد شده = ۴ حبه پیازچه خرد شده = ۴ عدد سرکه سیب = ۴/١ فنجان آبلیمو = ۴/١ فنجان آب پرتقال = ۴/١ فنجان بال مرغ = ۵/٢ الی ٣ کیلو طرز تهیه: تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد ٣/١ ازمواد را برداشته و به کناری می گذاریم و بال های مرغ را با ٣/٢ باقی مانده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم. ٣/١ از موادی که نگه داشته ایم را روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود. بعد از ۶ ساعت بالها را از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم، ١۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می دهیم و بعد سینی را از فر درآورده کاغذ دور مرغ ها را برداشته مابقی سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره ١۵ الی ٢٠ دقیقه در فر می گذاریم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده