رفتن به مطلب

طرز تهیه بال مرغ کارائیب


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم

فلفل قرمز تند = ١ عدد

سویا سس = ۴/١ فنجان

عسل = ۴/١ فنجان

شکر قهوه ای = ۴/١ فنجان

شکر معمولی = ٢ ق س

تخم رازیانه = ٢ ق چ

فلفل سیاه = ١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد)

ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) = ٢ ق س (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم)

آویشن = ٢ ق چ

پودر زنجبیل = ١ ق چ

سیر خرد شده = ۴ حبه

پیازچه خرد شده = ۴ عدد

سرکه سیب = ۴/١ فنجان

آبلیمو = ۴/١ فنجان

آب پرتقال = ۴/١ فنجان

بال مرغ = ۵/٢ الی ٣ کیلو

 

طرز تهیه:

تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد ٣/١ ازمواد را برداشته و به کناری می گذاریم و بال های مرغ را با ٣/٢ باقی مانده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم.

٣/١ از موادی که نگه داشته ایم را روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود.

بعد از ۶ ساعت بالها را از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم، ١۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می دهیم و بعد سینی را از فر درآورده کاغذ دور مرغ ها را برداشته مابقی سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره ١۵ الی ٢٠ دقیقه در فر می گذاریم .

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...