رفتن به مطلب

ساندویچ استیک


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • گوشت گوساله استیکی: 100گرم
  • نان ساندویچی: یک عدد
  • خیار حلقه شده: یک عدد
  • هویج خلال: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل: به مقدار لازم
  • پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری

 

 


طرزتهیه

 

ابتدا گوشت استیک را در آب جوش انداخته و 30دقیقه زمان می‌دهیم تا پخته شود بعد گوشت را از آب جوش بیرون آورده و در ماهیتابه یا دستگاه گریل کبابی کنید تا مغز پخت شود و پس از نرم شد ن کمی نمک، فلفل و پودرسیر به آن بزنید تا مزه‌دار شود. دقت داشته باشید هنگامی که گوشت کاملا سرد شد آن را به قطعات کوچکی تقسیم می‌کنیم.

 

 


نان را برش بزنید و خمیر اضافی داخل‌شان را خارج کنید، گوشت‌های استیکی آماده شده را به همراه خیارها وسط نان قرار دهید و ساندویچ را قبل از سردشدن به همراه انواع چیپس‌های مورد نظرتان میل کنید، می‌توانید چیپس را در صورت تمایل داخل ساندویچ بریزید و یا از پنیر پیتزا نیز در آن استفاده کنید . برای تزئین می‌توانید از خلال هویج نیز استفاده کنید.

 


فوت آشپزی:

 

اگر می‌خواهید گوشت به صورت منظم حلقه شود باید بگذارید تا گوشت استیک خنک شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...