afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : گوشت گوساله استیکی: 100گرم نان ساندویچی: یک عدد خیار حلقه شده: یک عدد هویج خلال: به مقدار لازم نمک، فلفل: به مقدار لازم پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری طرزتهیه ابتدا گوشت استیک را در آب جوش انداخته و 30دقیقه زمان میدهیم تا پخته شود بعد گوشت را از آب جوش بیرون آورده و در ماهیتابه یا دستگاه گریل کبابی کنید تا مغز پخت شود و پس از نرم شد ن کمی نمک، فلفل و پودرسیر به آن بزنید تا مزهدار شود. دقت داشته باشید هنگامی که گوشت کاملا سرد شد آن را به قطعات کوچکی تقسیم میکنیم. نان را برش بزنید و خمیر اضافی داخلشان را خارج کنید، گوشتهای استیکی آماده شده را به همراه خیارها وسط نان قرار دهید و ساندویچ را قبل از سردشدن به همراه انواع چیپسهای مورد نظرتان میل کنید، میتوانید چیپس را در صورت تمایل داخل ساندویچ بریزید و یا از پنیر پیتزا نیز در آن استفاده کنید . برای تزئین میتوانید از خلال هویج نیز استفاده کنید. فوت آشپزی: اگر میخواهید گوشت به صورت منظم حلقه شود باید بگذارید تا گوشت استیک خنک شود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده