!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ نرم افزار PSpice یکی از بهترین و دقیق ترین نرم افزار های شبیه سازی مدارات الکترونیکی دررشته برق می باشد که بی شک هر دانشجوی رشته برق نیاز مبرم به تسلط بر این نرم افزار دارد . گستردگی کتابخانه های قطعات از یکسو و آنالیز های مختلف از سوی دیگر به همراه سرعت و دقت ، PSpice را به یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین نرم افزارهای رشته برق مبدل ساخته است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل : حجم کل ۱۸۵ مگا بایت نوع فایل ها : ZIP پسورد فایل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
yasaman_7753 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من Pspice 9.2 رو از روی یک مجموعه نرم افزاری نصب کردم ولی برای کرک به مشکل خوردم. دقیقا طبق فیلم آموزشی پیش رفتم ولی کرک رو انجام نمیده و پیغامی که عکسش رو گذاشتم میاد. ممنون میشم راهنمایی کنید. 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من Pspice 9.2 رو از روی یک مجموعه نرم افزاری نصب کردم ولی برای کرک به مشکل خوردم. دقیقا طبق فیلم آموزشی پیش رفتم ولی کرک رو انجام نمیده و پیغامی که عکسش رو گذاشتم میاد. ممنون میشم راهنمایی کنید. کرک ها روشهای مختلفی دارن اما تو یک مساله ای نقطه مشترک دارن اینکه یک یا چند فایلی باید با فایلهای کرک شده جایگزین بشن. پیغامی که تو عکس نشون میده که فایل مورد نظر رو پیدا نکرده حالا یا میبایست خودتون دستی براشون مسیر فایل رو مشخص کنید یا ایراد دیگه ای داره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده