رفتن به مطلب

ماهي ليمويي


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • ماهي شير يا قزل‌آلا به قطر 2 سانت: 600 گرم

 

  • گشنيز تازه خرد شده: يك‌چهارم فنجان

 

  • نمك و فلفل: به‌ميزان لازم

 

  • كره آب شده: يك قاشق غذاخوري

 

  • پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري

 

  • روغن: به ميزان لازم

 

  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري

 


روش تهیه :

 

ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده،‌ پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...