رفتن به مطلب

ادب از که اموختی ؟ از بی ادبان !

ارسال های توصیه شده

همه ما تو زندگی با ادمایی روبرو شدیم که در حقمون بی ادبی و بدی کردن

شایدم جزوکسایی بودیم که خود درحق سایرین بی ادبی کردیم

درمواقعی که مورد بی ادبی کسی قرار می گیریم انچنان از ان شخص بدمون میاد که میخواهیم همون بدی رو بهش برگردونیم حتی شدیدتر

در اینجور مواقع ما بجای اینکه از اون عمل بد متنفر بشیم از شخصی که این عمل رو انجام داده متنفر می شویم و شروع به مقابله به مثل می کنیم به عبارت دیگر خودمون به جرگه بی ادبان اضافه میشیم

اما زمان های نادر و کمیابی هم تو زندگی ما ممکن است پیش بیاید که انچنان اون عمل بد در روح و اندیشه ما تاثیر گذاشته که از اون عمل بشدت متنفر می شویم و ازش هر چه بیشتر دوری می کنیم

مثلا خود من انچنان از مزاحمت ایجاد کردن و عقده ای بودن متنفر شدم که محال است اینکارو درحق کسی کنم

شما چطور ؟

ایا چنین تجربه ای رو تو زندگی شخصی خودسراغ دارید ؟

اگر دارید چی باعث شده از اون عمل اینقدر متنفر بشید؟

اون عمل چقدر زندگی تونو تحت تاثیر قرار داده؟

دوری از اون عمل چه ارمغان فکری و روحی و تربیتی برای شما اورده؟

• Like 11
لینک به دیدگاه

قضاوت كردن ديگران از بدترين كارايي كه گاهي وقتا انجام ميدم و اين كار وقتي زشت تر ميشه كه نتيجه اون قضاوت را به طرفم بگم

معمولا زشتي يه اشتباه را وقتي ميبينيم كه همون اشتباه بوسيله شخص ديگري انجام بشه و من وقتي مورد قضاوت سطحي و سرسري كسي قرار بگيرم مي فهمم كه چه اشتباه تلخي مرتكب شدم .

• Like 6
لینک به دیدگاه

شما چطور ؟ مزاحمت های خیابونی

ایا چنین تجربه ای رو تو زندگی شخصی خودسراغ دارید ؟ من روم انجام شده اونم تا دلت بخواد ...

اگر دارید چی باعث شده از اون عمل اینقدر متنفر بشید؟ چون دایره امنیت آدم رو به خطر می اندازه...

اون عمل چقدر زندگی تونو تحت تاثیر قرار داده؟ خوب باعث شده خیلی جاها تنها نرم، یا ساعتی از روز یا شب رو مکان های خاصی نرم و از این جور چیزا دیگه...

• Like 5
لینک به دیدگاه

مطمعنا اينها بي ادبي نيست ولي فك ميكنم خيلي اشتباست كه :

زياي خوب باشي و در دست رس، نه نگي، اعتراض نكني، از حقت بگزري تا ديگري به حقش برسه، هركاري كني تا از دستت خوشحال باشن و ناراحت نشن، ادب و احترام بيش از حد بزاري براي كساني كه خيلي لياقتشو ندارن حتي وقت زيادي بزاري......و خيلي از كارهاي ديگه كه باعث بشه خود به خود زمينه رو فراهم كني تا خطت بزنند تركت كنند و براشون معمولي بشي يا حتي بدتر از اين باعث بشي "خرمگس شاهين بشه و صيد كبوتر كنه "

• Like 4
لینک به دیدگاه
مطمعنا اينها بي ادبي نيست ولي فك ميكنم خيلي اشتباست كه :

زياي خوب باشي و در دست رس، نه نگي، اعتراض نكني، از حقت بگزري تا ديگري به حقش برسه، هركاري كني تا از دستت خوشحال باشن و ناراحت نشن، ادب و احترام بيش از حد بزاري براي كساني كه خيلي لياقتشو ندارن حتي وقت زيادي بزاري......و خيلي از كارهاي ديگه كه باعث بشه خود به خود زمينه رو فراهم كني تا خطت بزنند تركت كنند و براشون معمولي بشي يا حتي بدتر از اين باعث بشي "خرمگس شاهين بشه و صيد كبوتر كنه "

ببین اصلا بحث خوب بودن نیس اینجا

بحث سر تاثیر بی ادبی دیگرون تو اخلاق و اندیشه ماست

منظور از بی ادبی هم سلام نکردن و جلو دیگرون پا رو دارز کردن نیس

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین اصلا بحث خوب بودن نیس اینجا

بحث سر تاثیر بی ادبی دیگرون تو اخلاق و اندیشه ماست

منظور از بی ادبی هم سلام نکردن و جلو دیگرون پا رو دارز کردن نیس

فقط بي ادبي كه در حق ادم ميشه باعث بوجود اوردن ديدگاهايه بالايي ميشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...