!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ نرم افزار POWER WORLD SIMULATOR این نرم افزار یك ابزار حرفه ای سیستمهای قدرت می باشد . این شبیه ساز همچنان كه قابلیت آنالیز مسائل قدرت را دارد بدلیل خوصوصیت منحصر به فرد در شبیه سازی گرافیكی انیمیشینی سیستمهای قدرت ، تشریح عملكرد سیستم قدرت را حتی برای افراد غیر متخصص بسیار آسان می سازد . در این نرم افزار مدل كلیه ادوات مورد نیاز یك سیستم قدرت از جمله ژنراتور ، ترانسفورماتور ، خطوط انتقال ac ، خطوط انتقال dc همراه مبدلهای HVDC ، شین ، بریكر ، بار ، جبرانگر موازی ( خازنی و سلفی ) و جبرانگر سری بصورت تك خطی و با جزئیات كامل موجود بوده و می توان بصورت on-Line از آنها استفاده نمود . و همچنین در این نرم افزار شبیه ساز علاوه بر محاسبات انواع اتصالی در روی شین و خط انتقال توانایی شبیه سازی قابلیت انتقال موجود ، توان عبوری بهینه ، منحنی PV و QV و محاسبان انواع پخش بار ( اقتصادی و بهینه OPF ) را دارد و خیلی مزایایی دیگر.... با استفاده از این نرم افزار شما قادر خواهید بود شبکه دلخواه خود راطراحی کنید و محاسبات خطا و حالات ناامن شبکه را به صورت نمایشی ببینید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد:www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
hamid ezzati 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام متاسفانه دانلود نمیشه من این نرم افزار رو نمیتونم از جایی پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام متاسفانه دانلود نمیشه من این نرم افزار رو نمیتونم از جایی پیدا کنم با سلام لینک دانلود اصلاح شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده