رفتن به مطلب

كوكتل ميگو


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

 

  • میگوی پاک‌شده: 350 گرم
  • کرفس ریزشده: 3 ساقه
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی حلقه‌شده: 2 عدد
  • سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

 

 


طرزتهیه

 

کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ می‌کنیم. سپس روغن را در ماهیتابه‌ای گرم کرده و میگوها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود. بعد کرفس سرخ شده را با میگو مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می‌دهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به میگوها اضافه می‌کنیم. این کار بوی زخم میگو را می‌گیرد و برای سرو درون بشقابی گوجه‌های حلقه شده را بچیند و بعد از آن میگو و کرفس را روی گوجه‌ها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.

 


فوت آشپزي

 

اگر می‌خواهید میگوها در حال سرخ شدن گرد نشوند، قبل از سرخ شدن کمی آنها را با کف دست صاف کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...