afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : میگوی پاکشده: 350 گرم کرفس ریزشده: 3 ساقه روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری گوجهفرنگی حلقهشده: 2 عدد سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم طرزتهیه کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ میکنیم. سپس روغن را در ماهیتابهای گرم کرده و میگوها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود. بعد کرفس سرخ شده را با میگو مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت میدهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به میگوها اضافه میکنیم. این کار بوی زخم میگو را میگیرد و برای سرو درون بشقابی گوجههای حلقه شده را بچیند و بعد از آن میگو و کرفس را روی گوجهها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید. فوت آشپزي اگر میخواهید میگوها در حال سرخ شدن گرد نشوند، قبل از سرخ شدن کمی آنها را با کف دست صاف کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .