Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ امروز داشتم از رو پل هوایی رد می شدم ، یهو متوجه یه شکاف بزرگ در کف پل شدم آخه این شکاف چیه ؟ اگه یه موجود کوچک و نحیف مثل مورچه ازش سقوط کنه چی؟ 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ اگه شکاف نداشت من بیشتر تعجب می کردم... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ اگه شکاف نداشت من بیشتر تعجب می کردم... خدا میدونه چنتا مورچه ازش سقوط کردن 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ خدا میدونه چنتا مورچه ازش سقوط کردن چند تا؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ حتی توام با اون هیکل نحیفت ازش رد میشی بهرام مواظب باش نیفتی پایین 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ آخه این شکاف چیه ؟ اگه یه موجود کوچک و نحیف مثل مورچه ازش سقوط کنه چی؟ حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟ :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟ :JC_thinking: تا جایی که از علوم که تو مدرسه میخوندیم یادمه حشرات اسکلت خارجی دارن که پوستشونه اسکلت اخلی ندارن ولی فکر کنم عضله دارن :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ تا جایی که از علوم که تو مدرسه میخوندیم یادمهحشرات اسکلت خارجی دارن که پوستشونه اسکلت اخلی ندارن ولی فکر کنم عضله دارن :JC_thinking: باز هم فکر نکنم چیزیشون بشه..... من ملخ و مورچه را از بالای یک ساختمان چند طقه انداختم پایین، تا رسیدن به زمین مثل قرقی راه رفتن. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ فک کنم مقاومت هوا نذاره نفله بشن 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ امروز داشتم از رو پل هوایی رد می شدم ، یهو متوجه یه شکاف بزرگ در کف پل شدم آخه این شکاف چیه ؟ اگه یه موجود کوچک و نحیف مثل مورچه ازش سقوط کنه چی؟ برای جلو گیری از زاد و ولد زیادی مورچگان بنا شده 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟:JC_thinking: یعنی به نظرت ضربه مغزی هم نمیشن؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ یعنی به نظرت ضربه مغزی هم نمیشن؟ نه جمجمه ندارن که ضربه مغزی بشن، هر جوری هم بندازیشون روی پا فرود میان. 3 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ باز هم فکر نکنم چیزیشون بشه..... من ملخ و مورچه را از بالای یک ساختمان چند طقه انداختم پایین، تا رسیدن به زمین مثل قرقی راه رفتن. آخه چرا :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ نه جمجمه ندارن که ضربه مغزی بشن، هر جوری هم بندازیشون روی پا فرود میان.]i اما من فک میکردم ضربه مغزی میشن 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ باز هم فکر نکنم چیزیشون بشه..... من ملخ و مورچه را از بالای یک ساختمان چند طقه انداختم پایین، تا رسیدن به زمین مثل قرقی راه رفتن. شمام از این تفریحات سالم داشتین ؟ من که فکر کنم اگه حشرات نبودن کودکی خیلی بی مزه و خالی از هیجانی داشتم :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ شمام از این تفریحات سالم داشتین ؟من که فکر کنم اگه حشرات نبودن کودکی خیلی بی مزه و خالی از هیجانی داشتم :biggrin: نو اندیشان داره خطرناک میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ نو اندیشان داره خطرناک میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 از هر پسر بچه ای بپرسی لا اقل ی بار ملخ بازی کرده یادش بخیر 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ حتی توام با اون هیکل نحیفت ازش رد میشی بهراممواظب باش نیفتی پایین داشتم می افتادم پایین ، یکی دستمو گرفت حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟ :JC_thinking: دوستان گرام بحث علمی نبود، فقط یک شوخی عمرانی بود 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ داشتم می افتادم پایین ، یکی دستمو گرفت دوستان گرام بحث علمی نبود، فقط یک شوخی عمرانی بود خب خدارو شکر نیفتادی :yes: ما با همه چیز علمی برخورد میکنیم :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده