Artaria 13629 ارسال شده در 7 دی، 2011 امروز داشتم از رو پل هوایی رد می شدم ، یهو متوجه یه شکاف بزرگ در کف پل شدم آخه این شکاف چیه ؟ اگه یه موجود کوچک و نحیف مثل مورچه ازش سقوط کنه چی؟ 7
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 7 دی، 2011 اگه شکاف نداشت من بیشتر تعجب می کردم... خدا میدونه چنتا مورچه ازش سقوط کردن 2
poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 حتی توام با اون هیکل نحیفت ازش رد میشی بهرام مواظب باش نیفتی پایین 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 دی، 2011 آخه این شکاف چیه ؟ اگه یه موجود کوچک و نحیف مثل مورچه ازش سقوط کنه چی؟ حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟ :JC_thinking: 6
poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟ :JC_thinking: تا جایی که از علوم که تو مدرسه میخوندیم یادمه حشرات اسکلت خارجی دارن که پوستشونه اسکلت اخلی ندارن ولی فکر کنم عضله دارن :JC_thinking: 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 دی، 2011 تا جایی که از علوم که تو مدرسه میخوندیم یادمهحشرات اسکلت خارجی دارن که پوستشونه اسکلت اخلی ندارن ولی فکر کنم عضله دارن :JC_thinking: باز هم فکر نکنم چیزیشون بشه..... من ملخ و مورچه را از بالای یک ساختمان چند طقه انداختم پایین، تا رسیدن به زمین مثل قرقی راه رفتن. 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 دی، 2011 امروز داشتم از رو پل هوایی رد می شدم ، یهو متوجه یه شکاف بزرگ در کف پل شدم آخه این شکاف چیه ؟ اگه یه موجود کوچک و نحیف مثل مورچه ازش سقوط کنه چی؟ برای جلو گیری از زاد و ولد زیادی مورچگان بنا شده 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 7 دی، 2011 حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟:JC_thinking: یعنی به نظرت ضربه مغزی هم نمیشن؟ 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 دی، 2011 یعنی به نظرت ضربه مغزی هم نمیشن؟ نه جمجمه ندارن که ضربه مغزی بشن، هر جوری هم بندازیشون روی پا فرود میان. 3
اندیشه 2345 ارسال شده در 7 دی، 2011 باز هم فکر نکنم چیزیشون بشه..... من ملخ و مورچه را از بالای یک ساختمان چند طقه انداختم پایین، تا رسیدن به زمین مثل قرقی راه رفتن. آخه چرا :JC_thinking: 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 7 دی، 2011 نه جمجمه ندارن که ضربه مغزی بشن، هر جوری هم بندازیشون روی پا فرود میان.]i اما من فک میکردم ضربه مغزی میشن 1
poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 باز هم فکر نکنم چیزیشون بشه..... من ملخ و مورچه را از بالای یک ساختمان چند طقه انداختم پایین، تا رسیدن به زمین مثل قرقی راه رفتن. شمام از این تفریحات سالم داشتین ؟ من که فکر کنم اگه حشرات نبودن کودکی خیلی بی مزه و خالی از هیجانی داشتم :biggrin: 3
اندیشه 2345 ارسال شده در 7 دی، 2011 شمام از این تفریحات سالم داشتین ؟من که فکر کنم اگه حشرات نبودن کودکی خیلی بی مزه و خالی از هیجانی داشتم :biggrin: نو اندیشان داره خطرناک میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 نو اندیشان داره خطرناک میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 از هر پسر بچه ای بپرسی لا اقل ی بار ملخ بازی کرده یادش بخیر 2
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 7 دی، 2011 حتی توام با اون هیکل نحیفت ازش رد میشی بهراممواظب باش نیفتی پایین داشتم می افتادم پایین ، یکی دستمو گرفت حشرات از هر ارتفاعی سقوط کنن، هیچ چیشون نمیشه..... چون اسکلت ندارن !!!!!!! دارن؟ :JC_thinking: دوستان گرام بحث علمی نبود، فقط یک شوخی عمرانی بود 3
poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 داشتم می افتادم پایین ، یکی دستمو گرفت دوستان گرام بحث علمی نبود، فقط یک شوخی عمرانی بود خب خدارو شکر نیفتادی :yes: ما با همه چیز علمی برخورد میکنیم :viannen_38: 3
ارسال های توصیه شده