poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ [LTR][/LTR] برنامش این بود:Recovery Toolbox for Word اینم سایتش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت الان نگا کردم همش رو درست نکرده بود..تقریبا 80 درصدشو درست کرده بود نه ندارمش:icon_pf (34): منم میگردم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ خب منم تا اونجا که میشد درستش کردم فعلا یکیشو درست کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ اینم بعدیش پاور پینتش هم هست مرسی میلاد :girl_blush2: من تو مجموعه نرم افزارهام داشتنمش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ خیلـــــــــــی خیلــــــــــــی ممنونم از تک تکتون که انقدر وقت گذاشتید...واقعا شرمنده...ایشالا که بتونم جبران کنم :rose: خب منم تا اونجا که میشد درستش کردم فعلا یکیشو درست کردم اینم بعدیش پاور پینتش هم هست ممنونم آقا داوود خیلی لطف کردی. :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده