poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 [LTR][/LTR] برنامش این بود:Recovery Toolbox for Word اینم سایتش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت الان نگا کردم همش رو درست نکرده بود..تقریبا 80 درصدشو درست کرده بود نه ندارمش:icon_pf (34): منم میگردم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 دی، 2011 خب منم تا اونجا که میشد درستش کردم فعلا یکیشو درست کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 دی، 2011 اینم بعدیش پاور پینتش هم هست مرسی میلاد :girl_blush2: من تو مجموعه نرم افزارهام داشتنمش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 7 دی، 2011 خیلـــــــــــی خیلــــــــــــی ممنونم از تک تکتون که انقدر وقت گذاشتید...واقعا شرمنده...ایشالا که بتونم جبران کنم :rose: خب منم تا اونجا که میشد درستش کردم فعلا یکیشو درست کردم اینم بعدیش پاور پینتش هم هست ممنونم آقا داوود خیلی لطف کردی. :flowerysmile: 1
ارسال های توصیه شده