رفتن به مطلب

مهمان دار هواپیمـــــــــــــــــــ ــــــــــــا....!!!!....مقایسه تصویری

آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟  

91 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟

ارسال های توصیه شده

سلام یه چند وقتی بود میخواستم این تاپیک رو بزنم هرجوری که فکر کردم دیدم واقعا افتضاحه باید بزنم ....

اول چند تا سوال داشتم از دوستان بعد میخوام به بررسی و مقایسه بین مهمان داران ایران و کل دنیا انجام بدیم ببینم واقعا ما اشتباه میکنیم یا اونا...

یه نظر سنجی اون بالا میزارم تو اونم شرکت کنید.

مهماندار

به کسی که مهمان نواز آسمانی است گفته می شود.مهمان نوازی که در آسمانها به مشغله می پردازد.چای می آورد.قهوه سرو می کند..و چون یک فرشته آسمانی با بالهائی از عشق در دل ۲۷۰ نفر مسافر به پرواز در می آید.

:girl_blush2:از لحاظ وضعیت ظاهری یک مهماندار اینجوریه..

یک مهماندار باید به لباس فرمش احترام بگذارد و با عشق کارش را ارائه دهد.در ایرلاینز های خارجی توجه به این نکات الزامی است:ناخن های مهمانداران بانوان بایستی نه بلند باشند و نه کوتاه.از لاک نباید استفاده شود.موهای سر آقایان باید کوتاه و بانوان باید از پشت سر جمع کنند و به صورت افشان نکنند.

آرایش نباید غلیظ و تند باشد و از ماتیک رنگ تیره و قرمز و یا قهوه ای پر رنگ نباید استفاده کرد.

آرایش باید باشه اما بسیار ملایم !جز این اخطار داده خواهد شد. بوی عطر حتما باید به مشام برسد.

و...مهمترین نکته لبخند ملایم و سنگین....حوصله و صبر بالا....انگلیسی در حد عالی هم در خواندن ..هم در نوشتن و صحبت کردن...ارائه برگه قبولی دوره کمکهای اولیه....حداقل قد برای بانوان ۱و۶۵ و برای آقایان ۱و۷۰ باشد.

در زیر چند تا تصویر از مهمانداران کشورهای دیگه میزارم نه قصد توهین به مهماندارهای زحمت کش خودمون دارم و نه اینکه بخواییم مسخره کنیم تنها قصد مقایسه است

توجه :در نظر دهی حریم ها را حفظ کنیم تا توهین به گروه یا شخصیتی انجام نشه

:a030:

_____________________________________________________________________________________

خلاصه صفحات گذشته

مراحل آموزشی برای مهماندار شدن viannen_38.gif

topImage.jpg

topImage.jpg

topImage.jpg

topImage.jpg

________________________________________________________________________________________________

نوشته اصلی توسط Essi viewpost-left.png

اینها مال برزیل هستن......

ما رفتیم ریو دو ژانیرو........

Air-Hostess-Photos.jpg

با من رفتا....الان تو راهییمwhistle.gif

نظر سنجی ای بین هزاران مسافر خطوط هوایی بریتانیا در خصوص زیباترین و جذابترین مهمانداران صورت گرفته است و در نتیجه خطوط هوایی ویرجین آتلانیک با 53% زیباترین مهمانداران را به خود اختصاص داد و سنگاپور با 18 % و اتحاد با 12% امارات 11% و ایرلاین با 6% مقامهای دوم تا پنجم را به خود اختصاص داده اند.

i23525_5555578.jpg

نمونه یک مهماندار خوب

wxybdqkx3elwcjk5l74s.jpg

• Like 47
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 189
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قبل انقلاب تا جاییکه میدونم یکی از ملاک های انتخاب مهماندار ها زیبایی و قدشون بود

و الحق هم مهماندار ها جز زیبا ترین و خوش اندام ترین قشر های جامعه بودن:ws37:

ولی بعد از انقلاب ملاک ها عوض شد برای جذب مهماندار

• Like 8
لینک به دیدگاه

مهمان هاي هواپيما راحت بايد باشن

ولي زيادي هم راحت باشن ديگه فكر نكنم خوب باشه جنبه ش فكر نكنم باشه ...:banel_smiley_4:

هواپيماش سالم باشه بهتره تا مهماندارش خوشگل!

حيف نيست همه خوشگلا با هم نابود شن؟:whistle:

• Like 30
لینک به دیدگاه

من نمیگم ور دارن یه حوری بزارن حداقل میتونن از دختران یا مردان جوون استفاده کنند تا حداقل آدم یاد بدهکاریاش و کلنگ قبر و تکونای هواپیما نخوره...

اینم ایرانی که pooria میگفته

Boeing Ad from 1980.jpg

• Like 15
لینک به دیدگاه

من به گزینه 2 رای دادم و اصلا هم اهل شعار دادن نیستم.

برای من اول اخلاق خوب اون مهمه و اگه زیبا هم بود که چه بهتره... :ws37:

البت بگذریم از اینکه میدونم منظورت از این سوال چیه...

که یه جورایی موافقم... :persiana__hahaha:

• Like 12
لینک به دیدگاه
مهمان هاي هواپيما راحت بايد باشن

ولي زيادي هم راحت باشن ديگه فكر نكنم خوب باشه جنبه ش فكر نكنم باشه ...:banel_smiley_4:

هواپيماش سالم باشه بهتره تا مهماندارش خوشگل!

حيف نيست همه خوشگلا با هم نابود شن؟:whistle:

اولا چرا نیابد جنبه باشه چه ریطی به جنبه داره...

دوما زیبایی مهماندار خیلی تو روحیه مسافر میتونه تاثیر بزاره:lol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم به گزینه 2 رای دادم:yes:

درسته که زیبایی هم باید باشه ولی مهمتر از همه اخلاقه!!!!

اگه یه مهماندار زیبا باشه ولی اخلاق نداشته باشه چه فایده داره........

• Like 5
لینک به دیدگاه

چه عجب یه اقا هم دیدیم که به گزینه دو رای داد :whistle:

من همیشه اخلاق خوب برام در اولویته...در هر زمینه ای...چه طرفم مرد باشه چه زن :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

هم زیبایی هم اخلاق خیلی مهمه....

چون معمولا آدم در پرواز استرس داره، نگاه به یک چهره زیبا میتونه کمی از استرست کم کنه.

هواپیمایی امارات فکر کنم تو این زمینه از همه بهتره، خانم هایی بسیار خنده رو و زیبا داره که هر خواسته ی معقولی داشته باشی،انجام میدن. :ws37:

اما مثلا ایران، یک مرد سبیلو گذاشتن اون وسط، آدم نمیتونه بهش بگه حاجی یه آب بده بهمون. :viannen_38:

• Like 19
لینک به دیدگاه
هم زیبایی هم اخلاق خیلی مهمه....

چون معمولا آدم در پرواز استرس داره، نگاه به یک چهره زیبا میتونه کمی از استرست کم کنه.

هواپیمایی امارات فکر کنم تو این زمینه از همه بهتره، خانم هایی بسیار خنده رو و زیبا داره که هر خواسته ی معقولی داشته باشی،انجام میدن. :ws37:

اما مثلا ایران، یک مرد سبیلو گذاشتن اون وسط، آدم نمیتونه بهش بگه حاجی یه آب بده بهمون. :viannen_38:

ولی من تو همین هواپیمایی ایران خانم خوشگل بداخلاق دیدم که جرات نداشتیم ازش سوال کنیم :icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ولی من تو همین هواپیمایی ایران خانم خوشگل بداخلاق دیدم که جرات نداشتیم ازش سوال کنیم :icon_razz:

میگم که هر دو تاش مهمه، از اخلاق و زیبایی هر کدوم نباشه، یک چیزی از نظر من کمه......

تو ایران هم ملت اکثرن قاط هستند، به اون میهمان دار بدبخت هم که نمیرسن، طرف اعصابش خورده از طرفی خودش هم به هواپیما اعتماد نداره که سقوط کنه....

• Like 11
لینک به دیدگاه
میگم که هر دو تاش مهمه، از اخلاق و زیبایی هر کدوم نباشه، یک چیزی از نظر من کمه......

تو ایران هم ملت اکثرن قاط هستند، به اون میهمان دار بدبخت هم که نمیرسن، طرف اعصابش خورده از طرفی خودش هم به هواپیما اعتماد نداره که سقوط کنه....

ولی من همچنان فکر میکنم با اخلاق خوب میشه قیافه ناخوب رو تحمل کرد یعنی برای من اصلا به چشم نمیاد دیگه...این خصوصیت شخصی منه

شما مردا هم بهتره اینقدر ظاهر گرا نباشید :دی:53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 7
لینک به دیدگاه
ولی من همچنان فکر میکنم با اخلاق خوب میشه قیافه ناخوب رو تحمل کرد یعنی برای من اصلا به چشم نمیاد دیگه...این خصوصیت شخصی منه

شما مردا هم بهتره اینقدر ظاهر گرا نباشید :دی:53tnkbetm2eof1u84pj

در ظاهر رازهای بسیاری نهفته است علاوه بر باطن.........

اما حس زیبایی شناسی زنان به خاطر حسودی، ناقصه. :53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 3
لینک به دیدگاه

من به گزینه 1 رای دادم.

دلیلش هم به خودم مربوطه.:lol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
در ظاهر رازهای بسیاری نهفته است علاوه بر باطن.........

اما حس زیبایی شناسی زنان به خاطر حسودی، ناقصه. :53tnkbetm2eof1u84pj

شماها همون ظاهر رو ببینید دیگه باطن فراموشتون میشه اینقدر که عقلتون به چشمتونه!! :53tnkbetm2eof1u84pj

زنی که خودش رو فاقد زیبایی بدونه شاید دلیلی برای حسادت داشته باشه نه من و باقی دخترای گل انجمن :53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 9
لینک به دیدگاه
شماها همون ظاهر رو ببینید دیگه باطن فراموشتون میشه اینقدر که عقلتون به چشمتونه!! :53tnkbetm2eof1u84pj

زنی که خودش رو فاقد زیبایی بدونه شاید دلیلی برای حسادت داشته باشه نه من و باقی دخترای گل انجمن :53tnkbetm2eof1u84pj

برای رسیدن به باطن باید از ظاهر عبور کرد.....

یک شکلات خوشمزه با بسته بندی شیک کجا و یک شکلات خوشمزه افتاده روی زمین کجا....

اگر ظاهر مهم نبود، اینقدر تلاش برای آراستگی آدم ها و مدها و بسته بندی ها انجام نمیشد.

چون ظاهر اولین چشمک را میزند، اگر نظرت را جلب کرد میری سراغ باطن. :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

کاش ما مردا اعتماد به نفس خانوما رو داشتیم:ws37:

و کاش خانوما یه کم از زیبایی مارو داشتن:ws47:

• Like 4
لینک به دیدگاه
برای رسیدن به باطن باید از ظاهر عبور کرد.....

یک شکلات خوشمزه با بسته بندی شیک کجا و یک شکلات خوشمزه افتاده روی زمین کجا....

اگر ظاهر مهم نبود، اینقدر تلاش برای آراستگی آدم ها و مدها و بسته بندی ها انجام نمیشد.

چون ظاهر اولین چشمک را میزند، اگر نظرت را جلب کرد میری سراغ باطن. :ws37:

هر چقدر هم بحث کنیم به نتیجه نمیرسیم!!

من اصلا ظاهر گرایی اقایون رو درک نمیکنم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...