afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ مارچوبه به دليل داشتن ميزان قابل ملاحظه اي كلروفيل از جمله گياهان و مواد غذايي طبيعي محسوب مي شود كه به خونسازي بدن كمك ميكند. مصرف مداوم و منظم اين گياه در سبد غذايي خانواده علاوهبر آنكه به تقويت قلب و عملكرد آن كمك ميكند موجب تقويت بينايي و ديد انسان نيز مي شود. به اعتقاد درمانگران و متخصصان طب سنتي اين گياه تاثير زيادي در تنظيم عملكرد دستگاه گوارش، درمان يبوست و همينطور تقويت مثانه دارد. چگونه از مارچوبه استفاده كنيم؟ براي افزايش ميزان گلبول هاي قرمز خون گياه مارچوبه عموما به صورت خوراكي مصرف ميشود. اين گياه بهصورت پخته شده در مواد غذايي و انواع سالادها مورد استفاده قرار ميگيرد. نوشيدن چاي يا دم نوش اين گياه نيز براي دريافت خواص مفيدش توصيه شده است. نوشيدن روزانه دستكم يك فنجان از چاي اين گياه به پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماريها به ويژه در افراد سالمند كمك ميكند. سادهترين روش براي تهيه غذا با مارچوبه استفاده از قطعات ريز شده آن در سالاد سبزيها يا سوپ است. براي اين منظور توصيه شده مارچوبه را خرد و آب پز كرده و آن را به سوپ يا سالاد فصل خود اضافه كنيد اما بايد توجه داشت كه مصرف اين گياه دارويي به تمامي افراد توصيه نمي شود چرا كه در برخي منابع و متون طب سنتي افراد مبتلا به ورم مجاري ادراري، افراد مبتلا به سنگ كليه، افراد مبتلا به روماتيسم و همينطور افراد عصبي مزاج از مصرف اين گياه دارويي منع شدهاند. 5 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .