felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ نه نروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ای بابا چرا اشتباه برداشت کردین گفتم چون چشمام شوره همدانی ها نابود می شن دیگه نه من چرا رفتی میخواستیم تاپیکو بترکونیم که! به روی چشم آجی، شوما اجازه بده خودم این تاپیک رو نیست و نابودش می کنم لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ به روی چشم آجی، شوما اجازه بده خودم این تاپیک رو نیست و نابودش می کنم نه دیگه تا اون حد 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ من علوم پزشکی ام. تایتان چه جشنی؟ مگه تو این خ...شده (خودت میدونی دیگه :texc5lhcbtrocnmvtp8) کسی جشن هم میگیره؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ من علوم پزشکی ام.تایتان چه جشنی؟ مگه تو این خ...شده (خودت میدونی دیگه :texc5lhcbtrocnmvtp8) کسی جشن هم میگیره؟ توهین نکن :vahidrk: من که گفتم برو اونجا یا بیا اینجا 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ سلااااااام به همشهریای گل خودم :aghosh: چه تاپیک خوبی... خوشبختیم .....:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ دوباره سلام گوگولی ها .... :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلااااااام به همشهریای گل خودم :aghosh:چه تاپیک خوبی... خوشبختیم .....:girl_blush2: سبلام :vahidrk: کجا بودی تاحالا لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ توهین نکن :vahidrk:من که گفتم برو اونجا یا بیا اینجا رفتیم اونجا. :biggrin: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ رفتیم اونجا. :biggrin: این عکسه چیه عوضش کن مشکل شرعی داره :vahidrk: لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ به چشم برادری نگاش کن، مشکل شرعیش حل میشه. :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ به چشم برادری نگاش کن، مشکل شرعیش حل میشه. :texc5lhcbtrocnmvtp8 :vahidrk: خب نصفشو cut کن :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سبلام کجا بودی تاحالا من که نمی دونستم خب خبر ند اشتم ندیده بودم این تاپیکو اینقدر که سر به زیرم :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ من که نمی دونستم خب خبر ند اشتمندیده بودم این تاپیکو اینقدر که سر به زیرم :girl_blush2: آخی چه سر به زیر به هر حال خوش امدی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام خوش اومدییییییییییییییییییییی:mbj6ivxkw3ccem7bie7 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ کسی پیاده روی رفته؟ :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ منم همدانیم!آخ جوووووووووون بیاین میتینگ بذاریم سوز به دل تهرانیا بذاریم وااااااااااااااااااااای نمیدونستم همدانیی!:aghosh: اخ جووووووووون من که پایه ام:mbj6ivxkw3ccem7bie7 ما خون همدانی دررگ داریم! میتینگ تعطیله تا وقتی من بیام همدان :vahidrk:بدون من میتینگ نذاریداااااااااااااا منم دلم موخوادددددددددد اون که حتماااااا عزیزم....پس تا آبان میصبریم قرار بزاریم :heartshape2: آخ گبون تو بجم من من آبان همدانم میریم صُفا :hapydancsmil: به به, همدانیا رو, سلاااااام سلاااااام , سلاااااااام خوش اومدییییییییییییییییی:mbj6ivxkw3ccem7bie7 منم همدانم. تا دی ماه. بعدش میرم خونه و بعد از تعطیلات بین دو ترم برمیگردم به این خانه ارواح. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 واااااااااای ایول:2eaoapgxehimkak1y7e بچه ها بیاین کلاس هایی که میرید یا دانشگاهاتونو بگید شاید آشنا درومدیم من آزاد میرم و زبانکده سفیرم میرم QUOTE] سلااااااام به همشهریای گل خودم :aghosh:چه تاپیک خوبی... خوشبختیم .....:girl_blush2: سلام سلاااااااااااااااام خوش اومدییییییییییییییییی:aghosh: کسی پیاده روی رفته؟ :biggrin: نه باو.....مگه بیکاریم از خوابمون بزنیم بریم پیاده روی:texc5lhcbtrocnmvtp8 شوما رفتی؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من با این همه همدانی چه کار کنم آخه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ شوما رفتی؟ نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه جاش خوابیدم من با این همه همدانی چه کار کنم آخه ؟؟؟ فعلا که یه ذره کتک بخور تا بعد ببنیم چی میشه :vahidrk: من آزاد میرم و زبانکده سفیرم میرم :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده