DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من که پایم:Ghelyon: قلیان زشته اینجا خانم متاهل رد میشه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ تازه با بوعلی هم عکس انداختم خیلی باحاله 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ قابلتو نداره مگه چیپس و پوفکه که قابل نداره :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ خدا به سر ششششاهده اگه برید جایی من نباشم....همتونو زنده زنده میکشم :texc5lhcbtrocnmvtp8 توکه اومدی همدان،ندیدمت که! من که پایم:Ghelyon: منم پایه ام 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ الان دقیق مشخص کن کجا رفتی ارمگاهش ؟ خیابانش ؟ پیش مجسمش :biggrin: کتابی که دستش داره :biggrin: ارامگاهش 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ چِشم....اِممممممم... ماشالله من از هر انگشتم هزارتا هنر میرزه...بوخدا!خیلی مهربونم خیلی خانومم خیلی جیگرم...البته تعریف از خود نباشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 اصن از حانیه بپرس من چه لُعبَتیم؟! به به چه خااانوومی ماشاا... خدا حفظت کنه ... از هر انگشتت 1 ناخنی ی ریزه هااا 1 نفر موجود دارم الان که سرچ کردم 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ تازه با بوعلی هم عکس انداختم خیلی باحاله من اینقد از کنار آرامگاه رد میشم که چیز خاصی واسم نداره مگه چیپس و پوفکه که قابل نداره :vahidrk: دوس دارم.......ایییییییش:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ منم پایه ام خب به رشتت هم میخوره خدا به سر ششششاهده اگه برید جایی من نباشم....همتونو زنده زنده میکشم ___________________________________ اینم آموزش بعدی لش خبرت جان بکن یی دفه ! 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ قابلتو نداره همدانیا کلا همیشه انقدر سخاوتمندن... آثار تاریخی فرهنگیشونو حتی می بخشن... 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من فک نمیکردم ارامگاهش رو پشت بوم باشه موزش هم قشنگ بود 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ دوس دارم.......ایییییییش وقتی با گونی بردنت اون وقت بگو ایشششششششششش 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ به به چه خااانوومیماشاا... خدا حفظت کنه ... از هر انگشتت 1 ناخنی ی ریزه هااا 1 نفر موجود دارم الان که سرچ کردم :girl_blush2: جدییییییییییییییی؟ خب چجوریاس؟ زودی معرفیش کن!:girl_blush2::texc5lhcbtrocnmvtp8 خب به رشتت هم میخوره ___________________________________ اینم آموزش بعدی لش خبرت جان بکن یی دفه ! چرا به رشتم؟:JC_thinking: --------------------------------------------------- :ws47: همدانیا کلا همیشه انقدر سخاوتمندن...آثار تاریخی فرهنگیشونو حتی می بخشن... آره والا....همه اینا شایعه ست که میگن همدانیا خسیسن!والاااااااااا! 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ آتی یه شعبه از بنگاهتو اینجا میخوای بزنی؟؟؟؟ اره دیگه... من که می دونی .... از املاک رابینسون بیشتر شعبه دارم 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من فک نمیکردم ارامگاهش رو پشت بوم باشه موزش هم قشنگ بود :ws47::ws47::ws47: سوتی در حد لالیگاا خواستیم قبرش هوا بخوره :ws47: قبرش پاییه :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ خدا به سر ششششاهده اگه برید جایی من نباشم....همتونو زنده زنده میکشم خیالت راحت... خبرت می کنم خودم 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من فک نمیکردم ارامگاهش رو پشت بوم باشه موزش هم قشنگ بود آرامگاهش تو همون موزه ست! فقط اون المانشه که اون بالا ساختن با یه قبر ثانویه! 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ :ws47::ws47::ws47: سوتی در حد لالیگاا خواستیم قبرش هوا بخوره :ws47: قبرش پاییه :vahidrk: بابا ارامگاهش بالای موزس:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ آرامگاهش تو همون موزه ست! فقط اون المانشه که اون بالا ساختن با یه قبر ثانویه! واقعا؟من فک کردم اونجاست پس چرا من قبرشو تو موزش ندیدم 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ قلیان زشته اینجا خانم متاهل رد میشه :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: خجالتم دادی 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ آرامگاهش تو همون موزه ست! فقط اون المانشه که اون بالا ساختن با یه قبر ثانویه! یعنی میگم من مهندسم المان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده