.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بدری بیخیال این کلی سوزوندیش میترسم فردا جدی جدی کچل بشه بمونه رو دستمونا همین الانشم مونده رو دستمون ابروش رفت...ول کن:icon_pf (34): دقیقا....اه:icon_razz: خوشم میاد خوب یادگرفتی تیکه بندازی اصن چه میدونه آبرو چیه فیلمی که ازمون گرفتی رو دیدم وای انقد ضایع بود بعد میگی بهش نگم همنجس باز خوبه حالا یه چیزی دیدااا تو ام انقد لی لی به لالاش نذار :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها) دوستان این مهمان کیست که اینگونه مخفی به خاطرات زیبای ما مینگرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ این چه سرعتیه خدااااا..... کوفت به جفتمون ...هرکی ندونه فکر میکنه چه غلطی میکردیم ولی انصافا کلی حال کردم که بالشا مزاحمت بودن....تا توباشی وسط نخوابی انصافا هیچ کاری نکردین؟؟؟!!!! منو بینه دو تا بالش محاصره کردین و یه عالمه کُتَکم خوردیم!!!! بابا بالش محافظم بود از دست یه ههم جنس باز در امان باشم برو بابا....من به شوماها تمایل ندارم! حیف که تولدت بود و دلم نمیومد کاری بهت داشته باشم....حیف... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ همین الانشم مونده رو دستمون اصن چه میدونه آبرو چیه فیلمی که ازمون گرفتی رو دیدم وای انقد ضایع بود بعد میگی بهش نگم همنجس باز خوبه حالا یه چیزی دیدااا تو ام انقد لی لی به لالاش نذار :vahidrk: یعنی فیلمه یه وضعی بودااااااااا:icon_pf (34): چرا کم اوردی به من گیر میدی یقه فافارو بگیر 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ این چه سرعتیه خدااااا..... انصافا هیچ کاری نکردین؟؟؟!!!! منو بینه دو تا بالش محاصره کردین و یه عالمه کُتَکم خوردیم!!!! برو بابا....من به شوماها تمایل ندارم! حیف که تولدت بود و دلم نمیومد کاری بهت داشته باشم....حیف... یکیتون به من تاپیکه اعتراضه نقد انتقاده هرچیه بده برم بگم ....دههه:icon_pf (34): یعنی بترکی با این حرف زدنت...چیکار کردیم مگه....غیر اینکه مدام ازتو دوری میکردیم کی کتک خوردیم؟ توکه راست میگی.... حالا خوبه کاری نداشتی...کار داشتی چی میشد؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ این چه سرعتیه خدااااا..... انصافا هیچ کاری نکردین؟؟؟!!!! منو بینه دو تا بالش محاصره کردین و یه عالمه کُتَکم خوردیم!!!! برو بابا....من به شوماها تمایل ندارم! حیف که تولدت بود و دلم نمیومد کاری بهت داشته باشم....حیف... کتک خوردی ای تو روحت :vahidrk: آره همون تو یکی تمایل نداری داشتی دروسته قورتم میدادی حالا تولدم بود و اذیت نکردی وگرنه چقد میخواستی کرم بریزی :vahidrk: یعنی فیلمه یه وضعی بودااااااااا:icon_pf (34): چرا کم اوردی به من گیر میدی یقه فافارو بگیر تو فیلم گرفتی من میگم بگین همجنس باز نیست 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بدری بیخیال این کلی سوزوندیش میترسم فردا جدی جدی کچل بشه بمونه رو دستمونا ابروش رفت...ول کن:icon_pf (34): دقیقا....اه:icon_razz: خوشم میاد خوب یادگرفتی تیکه بندازی بَلَت بودیم رو نمیکردیم آره خیلی پایینه من فک کردم فقط برا من اینجوریه :icon_pf (34):دست رو دلم نزار از همه کمترم نه باو....مال منم همینطوره 0.1:ws28: همین الانشم مونده رو دستمون اصن چه میدونه آبرو چیه فیلمی که ازمون گرفتی رو دیدم وای انقد ضایع بود بعد میگی بهش نگم همنجس باز خوبه حالا یه چیزی دیدااا تو ام انقد لی لی به لالاش نذار :vahidrk: من موندم یا تو؟؟؟!!! برو بابا.....خیلیم حرکته جالبی بود در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها)دوستان این مهمان کیست که اینگونه مخفی به خاطرات زیبای ما مینگرد؟ الان صفر شد! یعنی فیلمه یه وضعی بودااااااااا:icon_pf (34): چرا کم اوردی به من گیر میدی یقه فافارو بگیر کوجاش یه وضعی بود؟!!! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کتک خوردی ای تو روحت :vahidrk: آره همون تو یکی تمایل نداری داشتی دروسته قورتم میدادی حالا تولدم بود و اذیت نکردی وگرنه چقد میخواستی کرم بریزی :vahidrk: تو فیلم گرفتی من میگم بگین همجنس باز نیست خب به من چه وسط فیلم گرفتنو قر دادن این خانم حرکات جلفانه انجام داد...تازه اونم روتو...وای خدایا مارا دور بکن از شر این شیاطین بَلَت بودیم رو نمیکردیم نه باو....مال منم همینطوره 0.1:ws28: من موندم یا تو؟؟؟!!! برو بابا.....خیلیم حرکته جالبی بود الان صفر شد! کوجاش یه وضعی بود؟!!! یعنی رو داری بگم تا کجا زبونم قاصره... نرو مهمون بمون...نرو مهمون بمون...(حالا همه باهم با شعر بگین....) نرو مهمون بمون ...نرو مهمون بمون... همه دددددددددددددست سوت جیغ هوراااااااا تاثیر پریشب بودا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ 0.1:ws28: برو بابا.....خیلیم حرکته جالبی بود کوفتتتتتتتتتت حرکت جالبی بود حالا که میبینم حقت بود زدم رژ لبتو داغون کردم 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کوفتتتتتتتتتت حرکت جالبی بود حالا که میبینم حقت بود زدم رژ لبتو داغون کردم همینو بگو...با اون رژ داغونش...من موندم مردم رژ دارن اینم رژ داره 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ خب به من چه وسط فیلم گرفتنو قر دادن این خانم حرکات جلفانه انجام داد...تازه اونم روتو...وای خدایا مارا دور بکن از شر این شیاطین آمین دارم براش من :vahidrk: یعنی رو داری بگم تا کجا زبونم قاصره... نرو مهمون بمون...نرو مهمون بمون...(حالا همه باهم با شعر بگین....) نرو مهمون بمون ...نرو مهمون بمون... همه دددددددددددددست سوت جیغ هوراااااااا تاثیر پریشب بودا تو که دیونه شدی رفت 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ یکیتون به من تاپیکه اعتراضه نقد انتقاده هرچیه بده برم بگم ....دههه:icon_pf (34):یعنی بترکی با این حرف زدنت...چیکار کردیم مگه....غیر اینکه مدام ازتو دوری میکردیم کی کتک خوردیم؟ توکه راست میگی.... حالا خوبه کاری نداشتی...کار داشتی چی میشد؟ باشِ باشِ (با لحنه من بخونین) کتک خوردی ای تو روحت :vahidrk: آره همون تو یکی تمایل نداری داشتی دروسته قورتم میدادی حالا تولدم بود و اذیت نکردی وگرنه چقد میخواستی کرم بریزی :vahidrk: تو فیلم گرفتی من میگم بگین همجنس باز نیست بازم باشِ باشِ (با لحنه من بخونین) خب به من چه وسط فیلم گرفتنو قر دادن این خانم حرکات جلفانه انجام داد...تازه اونم روتو...وای خدایا مارا دور بکن از شر این شیاطین یعنی رو داری بگم تا کجا زبونم قاصره... نرو مهمون بمون...نرو مهمون بمون...(حالا همه باهم با شعر بگین....) نرو مهمون بمون ...نرو مهمون بمون... همه دددددددددددددست سوت جیغ هوراااااااا تاثیر پریشب بودا 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ همینو بگو...با اون رژ داغونش...من موندم مردم رژ دارن اینم رژ داره کلا سلیقه اش داغونه مثه خودش 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کوفتتتتتتتتتت حرکت جالبی بود حالا که میبینم حقت بود زدم رژ لبتو داغون کردم وااااااااااااااای قلبم.....خوب شد، چون بعدش رژتو کش رفتم! همینو بگو...با اون رژ داغونش...من موندم مردم رژ دارن اینم رژ داره نزار یه چیزی بگما! کلا سلیقه اش داغونه مثه خودش فامیلی با شوماها باعثِ این داغونی شده 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ تو که دیونه شدی رفت پیشته بابا....تاثر گذاشته روم شدید باشِ باشِ (با لحنه من بخونین) بازم باشِ باشِ (با لحنه من بخونین) کوفته باش باش تقلید کار در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها) مهمون نمون....مهمون نمون... بیا کاربر باش...بیا کاربر باش... حداقل بیا رخ بنما ببینیم کیستی که اینگونه مشتاق هستی؟ اقا شعر گفتم درحد....ترشی نخورم یه چیزی میشما....حال کردین... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کی لُج داله سلام سودی جون خوبی؟ ازین طرفا منو منو من! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کی لُج داله من که مجبور شدم مال خودمو بدم فافا دیگه ندارم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام سودی جون خوبی؟ ازین طرفامنو منو من! افا.....زالام نی نی خوفی؟اومتم دیده..ازین ورا.......سوتی خوفه.. منم لُج دالم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کی لُج داله فافا...سلام...حال شما؟ ازش نگیریا رژاش همه الودس... وااااااااااااااای قلبم.....خوب شد، چون بعدش رژتو کش رفتم! نزار یه چیزی بگما! فامیلی با شوماها باعثِ این داغونی شده من نمیدذونم تو اینهمه قلب درد میگیری چرا نمیمیری عزیزم؟ بگو ببینم؟ منو از خودتون جدا کنین...من همون موقع هم گفتم باید برم دی ان ای بدم...شک دارم فامیل باشیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده