.Yaprak 15748 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 تو هم به این نتیجه رسیدی چقدر بزرگه؟برووووووووووووو بابا!!!!!!!:vahidrk: با کی با ایرج اقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انصافا منم از وقتی دیدم عاشقش شدم الان ما داریم میترکونیم احیانا فقط نشکنه خوبه ه حانیه ه الان من میدونم تن اون بیچاره با حرف تو لرزید آره دگه اصن عاشق کشه این شکلکم من ابهتی داره واسه خودش راستی قرار بود کجا رو بترکونیم 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 فقط نشکنه خوبه ه حانیه ه الان من میدونم تن اون بیچاره با حرف تو لرزید آره دگه اصن عاشق کشه این شکلکم من ابهتی داره واسه خودش راستی قرار بود کجا رو بترکونیم اینم ممکنه... خب تو هم جک میگیاااا...منم مجبورم تن بلرزونم دیگه نمیدونم...فقط گفتیم بیایم بترکونیم:icon_pf (34): 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 اینم ممکنه...خب تو هم جک میگیاااا...منم مجبورم تن بلرزونم دیگه نمیدونم...فقط گفتیم بیایم بترکونیم:icon_pf (34): یههو دلم سوخ براش من جک گفتم اشکال نداره ترکوندیم دیگه ه 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 یههو دلم سوخ براش من جک گفتم اشکال نداره ترکوندیم دیگه ه اره خب... خب دروغ میگم...تو یه دونه مجرد پیدا کن بینم 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 اره خب...خب دروغ میگم...تو یه دونه مجرد پیدا کن بینم الهی برادر سه خواهر پس چیه 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 الهی برادر سه خواهر پس چیه معرفی کردنت تو حلقمممم برو دلت خوشه...حتی یادشم نبودم!!!!ادم ازاین بشر مزخرف تر مگه هست؟؟؟نیست.... من برم لالا مامی جون اعصابشون خراب شد:icon_pf (34): 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 معرفی کردنت تو حلقممممبرو دلت خوشه...حتی یادشم نبودم!!!!ادم ازاین بشر مزخرف تر مگه هست؟؟؟نیست.... من برم لالا مامی جون اعصابشون خراب شد:icon_pf (34): خوشت اومد خعلی ام خوبه برا تو به هم میاین اعصاب خراب مامانتم اگه جا شد تو حلقت شبت تا قسمتی کابوسی و شیرین 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 خوشت اومد خعلی ام خوبه برا تو به هم میاین اعصاب خراب مامانتم اگه جا شد تو حلقت شبت تا قسمتی کابوسی و شیرین شدید بدووووووووووووووووووو....میام میکشمتا!!!!کجای اون به من میاد....پسره ی هیز نه دیگه اعصابش دیشب زیادی خراب بود جا نمیشد خیلیم شیرین بود میبینم که همه هستن نخیرم بچه های همدانی همیشه ماستن...:icon_razz:
haniye.a 5626 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 بی خبر!یکمم تو فک بزن! بی ادب فک چیه.... دارم برات سخنانه ارزشمند میگم.. لیاقت میخواد... به یاپراک میگم تورو هم بسوزونه مثله فافا 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 چرا انقدر همشهریا بی بخارن...بگو بیان بترکونیم دیگه بی بخاری از خودتونه نیستی که بترکونیم 2
ارسال های توصیه شده