haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام!کسی این جانیست؟ یه دونه سلامم بگی میفهمیم اینهمه ادم....من...هانیه...حانیه...خانم متشخص...خانم زیبا...خانم با وقار...چرا میگی کسی نیست لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ غیبت حانیه اونی که میگی نتش قطعه از دیروز وصله ولی خودش نمیدونه حالا بهش نگو ... اون چیز کوچیک توسیه هست به تلفن وصل میشه ماله من پوکید ماله فافارو اوردم بفهمه اونو میخواد من بی نت میشم 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام!کسی این جانیست؟ پریییییییی جات خالی بووود شدید... رفتیم کلی خوش گذروندیم کلی پسر تور کردیم کلی خداحافظی کردیم کلی غذا خوردیم کلی مامان فرحناز فهمید من عاشقه پسرشم کلی همسایه پیدا کردم...(پریا) کلی با هم قدم زدیم کلی پسر تو درو همسایمون شناختم:gnugghender:(همه عرفانو اینا همسایمونن) کلی عکس گرفتیم:camera2: کلی سوتی دادم خلاصه کلی چیز بود ...ولی جات خیلی خالی بود واسه 15 تیر هم باز قرار گذاشتیم نیای خفت کردم 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ پرییییییییجات خالی بووود شدید... رفتیم کلی خوش گذروندیم کلی پسر تور کردیم کلی خداحافظی کردیم کلی غذا خوردیم کلی مامان فرحناز فهمید من عاشقه پسرشم کلی همسایه پیدا کردم...(پریا) کلی با هم قدم زدیم کلی پسر تو درو همسایمون شناختم:gnugghender:(همه عرفانو اینا همسایمونن) کلی عکس گرفتیم:camera2: کلی سوتی دادم خلاصه کلی چیز بود ...ولی جات خیلی خالی بود واسه 15 تیر هم باز قرار گذاشتیم نیای خفت کردم ای بمیری!یادت بمونه منواذیت می کنی!حالابیایکم بگپیم! 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ای بمیری!یادت بمونه منواذیت می کنی!حالابیایکم بگپیم! الهیییییی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب هی گفتم بیا تو نترکیده گفتی نه:icon_razz: لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ الهیییییی:5c6ipag2mnshmsf5ju3خب هی گفتم بیا تو نترکیده گفتی نه:icon_razz: این دفعه میام حانی!چی خوردین؟ 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ این دفعه میام حانی!چی خوردین؟ باید بیای هرکی یه چیزی سفارش میداد..بیخی... بتعریف ببینم 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ چیزی ندارم بگم!توبگو؟! پریسا خفه شدم چقدر دیر جواب میدی بزار برات از سوتیم بگم...فرحناز با مامیش میحرفید من گفتم سلام مخصوص برسون فرحناز گفت مامان هانیه سلامه مخصوص میرسونه...مامانشم گفت:میدونم چرا سلامه مخصوص میرسونه:icon_pf (34): ...... اها پسر داییه پریا هم مورده خوبیه الان یکی این مکالمه هارو بخونه میگه ما چقدر جلفیم اها عرفانو اینا هستن بی اف های پریا یه عمره همسایمونن من امروز فهمیدم...میبینی چه مثبتم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ حالا بهش نگو ...اون چیز کوچیک توسیه هست به تلفن وصل میشه ماله من پوکید ماله فافارو اوردم بفهمه اونو میخواد من بی نت میشم ای تو روح نداشت نه بابا چیکار دارم بهش بگم م ... بدون اون بیشتر خوش میگذره خو بگو یه اسپلیتر برا خودش بخره ه 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ای تو روح نداشتنه بابا چیکار دارم بهش بگم م ... بدون اون بیشتر خوش میگذره خو بگو یه اسپلیتر برا خودش بخره ه کوفت...توروحه خودت اگه بفهمه چی گفتی...خودم امروز بهش گفتم!تو چرا امروز نبودی؟ من باید واسه خودم بخرم...این اسپلیترو اعراب گذاری کن :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ کوفت...توروحه خودتاگه بفهمه چی گفتی...خودم امروز بهش گفتم!تو چرا امروز نبودی؟ من باید واسه خودم بخرم...این اسپلیترو اعراب گذاری کن :icon_pf (34): کوفتم نوش جون خودت من تازه شام خوردم سیرم رفته بودم دنبال یه لقمه نون حلال برای بچه و شوهرم خوش گذشت نه بابا بگو اون یه دونه از بیرون برا خودش بگیره spliter 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ کوفتم نوش جون خودت من تازه شام خوردم سیرم رفته بودم دنبال یه لقمه نون حلال برای بچه و شوهرم خوش گذشت نه بابا بگو اون یه دونه از بیرون برا خودش بگیره spliter نه گلم اینو بعد شام میزنن تو رگ حالشون جا بیاد...بخور :ws28:بچه و شوهرت تو حلقم نه خیلیم مزخرف بود:icon_razz: اره فکر خوبیه:ws28: الان اینجا بود جفتمونم جرئت نداشتیم اینطور بحرفیما افرین میخواستم ببینم بلدی یا نه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نه گلم اینو بعد شام میزنن تو رگ حالشون جا بیاد...بخور:ws28:بچه و شوهرت تو حلقم نه خیلیم مزخرف بود:icon_razz: اره فکر خوبیه:ws28: الان اینجا بود جفتمونم جرئت نداشتیم اینطور بحرفیما جون حانی فافا کلیه اش از جاش دراد من سیرم نوش جون خودت باشه انقدم تارف نکن با من ، من و تو نداریم که جا میشن ینی تو حلقت عهه چرا مزخرف بتعریف ببینم از اونجا من و ترس تو و ترس 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ جون حانی فافا کلیه اش از جاش دراد من سیرم نوش جون خودت باشه انقدم تارف نکن با من ، من و تو نداریم که جا میشن ینی تو حلقت عهه چرا مزخرف بتعریف ببینم از اونجا من و ترس تو و ترس یعنی خوشم میاد هر دقیقه پای اون بیچاررو وسط میکشی تو هم جا میشیا تعارف نکن بابا من از خانواده ی عزیز خانم بدم میاد دیگه....:icon_razz:تعریف خاصی نبود نه بابا اینو گفتم اومد پستامونو دید زیادی شکست نخوره 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی خوشم میاد هر دقیقه پای اون بیچاررو وسط میکشیتو هم جا میشیا تعارف نکن بابا من از خانواده ی عزیز خانم بدم میاد دیگه....:icon_razz:تعریف خاصی نبود نه بابا اینو گفتم اومد پستامونو دید زیادی شکست نخوره آرععع بابا مزاحمه از بس که عهه ماشالاااااا میخوای فافا هم رد کن تو حلقت حانی چرا بدت میاد آدم از هر چی بدش بیاد سرش میاداااا میدونم بابا واسه خودش جیگریه فافا جوننن عیزمی 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آرععع بابا مزاحمه از بس که عهه ماشالاااااا میخوای فافا هم رد کن تو حلقت حانی چرا بدت میاد آدم از هر چی بدش بیاد سرش میاداااا میدونم بابا واسه خودش جیگریه فافا جوننن عیزمی نه دیگه اون زیادی بزرگه منظور؟؟؟؟ این شکلکه تو امضاتم تو دهلیز سمت راسته قلبم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه اون زیادی بزرگه منظور؟؟؟؟ این شکلکه تو امضاتم تو دهلیز سمت راسته قلبم آرععع دیگه اون خعلی بزرگهه ه منظور که عروسی و بادا بادا مبارک باد و بدم نمیاد دیگه و این حرفاااا :icon_pf (34): آخ این که جیگر منه هه 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آرععع دیگه اون خعلی بزرگهه ه منظور که عروسی و بادا بادا مبارک باد و بدم نمیاد دیگه و این حرفاااا :icon_pf (34): آخ این که جیگر منه هه تو هم به این نتیجه رسیدی چقدر بزرگه؟ برووووووووووووو بابا!!!!!!!:vahidrk: با کی با ایرج اقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انصافا منم از وقتی دیدم عاشقش شدم الان ما داریم میترکونیم احیانا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده