Bahareh.S 3068 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 بهار سودی دختر خوبیه دانشجو همدان بوده مهمونه قدمش سر چشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه؟ خب من كه نيدونستم منو بیلون تلدچ مهمون نواز.... سلام عزيزم خوبي گلم ببخشيد من چند وقت نبودم نميدونستم عذررررررررررررررررررررر :aghosh: بهار شوخی کرد عیزممم اره پ شي 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 خب من كه نيدونستم سلام عزيزم خوبي گلم ببخشيد من چند وقت نبودم نميدونستم عذررررررررررررررررررررر :aghosh: اره پ شي لهجه همدانیت تو حلقم یعنیاااا 3
parisa.na 1558 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلام!چی میگین شما دوتا بازچشه منودور دیدین نشستین دردودل کردن!باشه حانیه خانم صبر کن تا بعدنشونت بدم!چه خبر بروبچ؟ 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلام!چی میگین شما دوتا بازچشه منودور دیدین نشستین دردودل کردن!باشه حانیه خانم صبر کن تا بعدنشونت بدم!چه خبر بروبچ؟ سلام شوما؟؟؟ 4
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلام سلام سلاااام به همگی رسما با اون لهجه حرفیدنتون تو حلغم!!! بچه ها پایه این تو اون مسابقه شهر شناسی بشرکتیم؟هرکی پایست دستاش بالا!!!! سلام!چی میگین شما دوتا بازچشه منودور دیدین نشستین دردودل کردن!باشه حانیه خانم صبر کن تا بعدنشونت بدم!چه خبر بروبچ؟ بَه بَه پریسا خانوم....ازین ورا؟؟!!! خوبی عزیزم؟ دختر دایی جان ایشون دوستِ حانیه ان!!! 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلام سلام سلاااام به همگیرسما با اون لهجه حرفیدنتون تو حلغم!!! بچه ها پایه این تو اون مسابقه شهر شناسی بشرکتیم؟هرکی پایست دستاش بالا!!!! بَه بَه پریسا خانوم....ازین ورا؟؟!!! خوبی عزیزم؟ دختر دایی جان ایشون دوستِ حانیه ان!!! چندبار می پرسی اعلا آمادگی شد دیگه اااااااااااا منو بشناسون به دوست حانیه 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 به کی مثلا؟؟؟ فرق نمیکنه با هر کی که دوست داشتین 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2013 چندبار می پرسی اعلا آمادگی شد دیگهاااااااااااا منو بشناسون به دوست حانیه با تو نبودم که! با بقیه بودم! باوشه! پریسا....بدری بدری....پریسا شناخته شدین؟!:دیییییییییی یکیم منو بشناسونه به کی ؟ 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2013 بچه ها.....تاپیکمون شد 300 صفحه!!!! هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2013 فرق نمیکنه با هر کی که دوست داشتین با تیتان آشنا شو! داوود تیتان....مهدی قدرتی مهدی قدرتی....داوود تیتان 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 فرق نمیکنه با هر کی که دوست داشتین شوما که تاج سری چشم برو بچ این داداش گلم مهدی همه تعظیم کنید با تو نبودم که! با بقیه بودم! باوشه! پریسا....بدری بدری....پریسا شناخته شدین؟!:دیییییییییی به کی ؟ خوشبختم 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 با تیتان آشنا شو! داوود تیتان....مهدی قدرتی مهدی قدرتی....داوود تیتان مرسی...خوشبختم داوود تیتان....اسم باجالی داری کاش بچه محلمون میبودی شوما که تاج سری چشمبرو بچ این داداش گلم مهدی همه تعظیم کنید خوشبختم خیلی مخلصم...آجی جون خاک پاتیم...کوچیک همه بروبچم هستیم 3
ارسال های توصیه شده