titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مثلا چی :JC_thinking: __________________________________________________ _____ من اینا رو آموزش میدم بچه ها ساکت موتکا: بالش فس فس کردن : کسی که ارام کاری را انجام میدهد تومانده : فرو رفته قچه : طاقچه بیعل : بگذار پچا اوجو موکونی : پس چرا این جوری میکنی ؟ می سانی : گرفتن :ws47: آفرین ...همینا خوبه:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ پَ....تونم بلدی؟! :texc5lhcbtrocnmvtp8 شبنمی تو هم بلد بودی ما خبر نداشتیم 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ همه اطلاعات بیسته ها !!! پس چرا من بلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ همه اطلاعات بیسته ها !!!پس چرا من بلد نیستم ناراحتی نداره عزیزم بیا خودمون بت یاد میدیم:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ من یه چی می خوام بپرسم ولی روم نمی شه ؟ :icon_pf (34): چشاتو ببندو بپرس :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ الی تو همدان دخترا دلشون نمیگیره راست میگه اصلااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ نِویدُم بِشِم یاد داده دیه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ ماهرخی بپرس ماهمه از خودتیم:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ هپلی با کثیف فرق داره؟؟؟؟ من که نشنیدم به کثیف بگن هپلی پته پیس درسته :vahidrk: با موتکا بِزِنَم تو سرت ba moteka bezenam to seret :ws47: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بِچِه یی جا وایس :vahidrk: تا اسمش اومد ذوق زده شد 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ بِچِه یی جا وایس تا اسمش اومد ذوق زده شد :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ من رفتم بخوابم شوما با هم خوشی کنید تا پاسی از شب... موووووووووووووووووووووووووووووووچ واسه همه همدانی های گل گلاب ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ من رفتم بخوابم شوما با هم خوشی کنید تا پاسی از شب... موووووووووووووووووووووووووووووووچ واسه همه همدانی های گل گلاب ... :vahidrk: بمون 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ :vahidrk:بمون نی خوام ... :53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ الی تو همدان دخترا دلشون نمیگیره مِنَم بلدم پَ شی!!! کثیف با هپلی چقدر فرق داره شبنم؟؟؟؟ نِویدُم بِشِم یاد داده دیه جون من صداشو دربیار ببینم چجوری ضایع میشم؟! هپلی با کثیف فرق داره؟؟؟؟ جدی میگی دوسم؟ پ ینی پاشم بیام اونجا؟؟ سپید این که گفتی ینی شییی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :texc5lhcbtrocnmvtp8 دستت مرسیییییییییییییییییییییییییییییی!!! سلانه سلانه دارم یاد مگیرم!! عزیزم بیا خودم بت آموزش میدم ...:girl_blush2:هزینش هم اصلا قابلی نداره 1 جوری با هم کنار میایم... باشه عزیزم!! بيگلو یاد بده!! اموزش دیدس این سپیده صداشو در نیار نخواستم ضایع بشه :biggrin: مثلا چی :JC_thinking: _______________________________________________________ من اینا رو آموزش میدم بچه ها ساکت :vahidrk: موتکا: بالش فس فس کردن : کسی که ارام کاری را انجام میدهد تومانده : فرو رفته قچه : طاقچه بیعل : بگذار پچا اوجو موکونی : پس چرا این جوری میکنی ؟ می سانی : گرفتن آفرین ی پُفلنگ میخرم واستتتت!!!:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ پرچم رو بکشید بالا ... :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ پرچم رو بکشید بالا ... :icon_pf (44): سیلاممم:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ سیلاممم:texc5lhcbtrocnmvtp8 شولوووووووووووووووم خانومی .... :icon_pf (44): خوفی؟ بروبچس خوفن ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ شولوووووووووووووووم خانومی .... :icon_pf (44): خوفی؟ بروبچس خوفن ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 مخسی شوما خوفی؟ خوب میباشن:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده