goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ تو کار همدانیها دخالت نکن تا همینجا کافیه تو اصن معلم خوبی نیستی! واسه کلاس های فشردم ازت استفاده نمکنم!:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ تو اصن معلم خوبی نیستی!واسه کلاس های فشردم ازت استفاده نمکنم!:vahidrk: دانش آموز دیگه این قدر نباید کنجکاو باشه هر چی گفتیم همونو یاد بگیره :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ بابا ابرو ریزی راه انداختین اینا چیه یادش می دین...:ws47: مردم از خنده ..... از کلمات آسون استفاده کنین اول.... 5 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ تو اصن معلم خوبی نیستی!واسه کلاس های فشردم ازت استفاده نمکنم! عزیزم بیا خودم بت آموزش میدم ...:girl_blush2: هزینش هم اصلا قابلی نداره 1 جوری با هم کنار میایم... 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ دانش آموز دیگه این قدر نباید کنجکاو باشه هر چی گفتیم همونو یاد بگیره بر عکسیاااا دانش اموز کنجکاوش خوبه... بیل بپرسه بجوره تا یاد بیگیره دیه:ws47: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ چِلِتَم پَ....تونم بلدی؟! :texc5lhcbtrocnmvtp8 مثه این که دیروز پرچمی رو که واسه گنبد امام رضا اماده کردن اوردنش همدان درسته؟ اوهوم یه روز دو تا همدانی داشتن از خیابون رد می شدن ... اتفاقا همدان به تنها چیزی که توجه نمی کنن همین خط عابر پیاده و پل و ... از هرجا که عشقت میکشه برو بیاااا آره والا....تازه ماشینا بوق میزنن واسشون غرَم میزنن! ویلانتم اوجو دلُم تنگ رفته براش بابا خط کشی ندارین که شماها من ترم 1 هی خودمو به زور میکشوندم تا سر خیابون که از رو خط کشی رد شم...میرسیدم میدیدم سراب بوده در ب داغنتم :vahidrk: الان بیا ببین چه کویتی شده بوعلی بستن همه جا شده پیاده رو دیه شی ماخای ولی خیلی ضایعس! یه طرف ماشینا میان یه طرف آدما!:thumbsdownsmiley: اولا داغان...نه داغن بعدم تابستونم اینجوری بوده بوعلی؟؟؟ پس چرا ندیدم؟؟؟ اوهوم...خیلی وقته!:JC_thinking: برو بچ من این لهجه همدانی رو بدجور خاطرخواش شدم!میشه همینجا آموزش بذارین؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 الان آموزش لهجه همدانو واست آپ میکنم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 پته پیس چلمو...میس نهاین یعنی هپلی دماغووووو پته پیس یعنی کثیف که؟!:JC_thinking: بابا ابرو ریزی راه انداختین اینا چیه یادش می دین...:ws47: مردم از خنده ..... از کلمات آسون استفاده کنین اول.... آره والا! 6 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ اااا نه جدی میگمترجمه دقیقه آریان پور آره چلمو هم ینی دماغو نه نه می بینم که خوب یاد گرفتی و دانش آموز خوبی بودی... خوب داری درساتو پس می دیااا 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ آره والا....تازه ماشینا بوق میزنن واسشون غرَم میزنن! :ws28: آره آره راست میگی همدان دیگه.... 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ پَ....تونم بلدی؟! اموزش دیدس این سپیده پته پیس یعنی کثیف که؟!:JC_thinking: صداشو در نیار نخواستم ضایع بشه :biggrin: بابا ابرو ریزی راه انداختین اینا چیه یادش می دین...:ws47: مردم از خنده ..... از کلمات آسون استفاده کنین اول.... مثلا چی :JC_thinking: _______________________________________________________ من اینا رو آموزش میدم بچه ها ساکت :vahidrk: موتکا: بالش فس فس کردن : کسی که ارام کاری را انجام میدهد تومانده : فرو رفته قچه : طاقچه بیعل : بگذار پچا اوجو موکونی : پس چرا این جوری میکنی ؟ می سانی : گرفتن 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ من یه چی می خوام بپرسم ولی روم نمی شه ؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ من یه چی می خوام بپرسم ولی روم نمی شه ؟ :icon_pf (34): بپرس جانم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ بپرس جانم :icon_razz: نه جانم نمی شه؟ :icon_pf (34): وای من ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ نه جانم نمی شه؟ :icon_pf (34): وای من ... پیغام خصوصیش کن :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ پیغام خصوصیش کن :vahidrk: نه جانم بازم نمی شه ... :icon_pf (34): ... کلا زده به سرم ... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ نه جانم بازم نمی شه ... :icon_pf (34): ... کلا زده به سرم ... :icon_pf (34): مارو گرفتی :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مارو گرفتی :vahidrk: یکی از سخت ترین کارای دنیا اینـه کـه برای دیگران توضیح بدی دقیقا چـه مرگتـــه... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ یکی از سخت ترین کارای دنیا اینـه کـه برای دیگران توضیح بدی دقیقا چـه مرگتـــه... :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ :vahidrk: مهم اینکه پرچم بالا باشه ... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ من سوال دارم؟؟؟دلگیره delgire pessar به دخترا چجوری میگن دلگیره؟؟؟ الی تو همدان دخترا دلشون نمیگیره پَ....تونم بلدی؟! :texc5lhcbtrocnmvtp8 پته پیس یعنی کثیف که؟!:JC_thinking: مِنَم بلدم پَ شی!!! کثیف با هپلی چقدر فرق داره شبنم؟؟؟؟ نه نه می بینم که خوب یاد گرفتی و دانش آموز خوبی بودی...خوب داری درساتو پس می دیااا نِویدُم بِشِم یاد داده دیه صداشو در نیار نخواستم ضایع بشه :biggrin: جون من صداشو دربیار ببینم چجوری ضایع میشم؟! هپلی با کثیف فرق داره؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده