goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ برو بچ من این لهجه همدانی رو بدجور خاطرخواش شدم! میشه همینجا آموزش بذارین؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ برو بچ من این لهجه همدانی رو بدجور خاطرخواش شدم!میشه همینجا آموزش بذارین؟؟ الی من یه معلمی دارم اون خوب یاد میده ولی عضو نیست 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ برو بچ من این لهجه همدانی رو بدجور خاطرخواش شدم!میشه همینجا آموزش بذارین؟؟ همدانی خیلی وسیعه اینایی که ما میگیم بخش خیلی کمیه اموزش اول قلبم مث میلیچ میزنه 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ الی من فحشم میتونم یادت بدم با این شروع میکنیم: پِتِه پیسه چِلمو 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ الی من یه معلمی دارماون خوب یاد میده ولی عضو نیست خو آموزشای هر روزتو بیار بذار اینجا دوسم!!:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ همدانی خیلی وسیعه اینایی که ما میگیم بخش خیلی کمیه اموزش اول قلبم مث میلیچ میزنه میلیج؟؟؟ ینی چی؟ گنجشک؟؟:lol: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ الی من فحشم میتونم یادت بدم با این شروع میکنیم: پِتِه پیسه چِلمو مثه شعر میمونه این به این خوشملی فحشه؟؟ پته میسه چلمو؟ مثه خل و چله؟؟ ینی چی سپید؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ مثه شعر میمونه این به این خوشملی فحشه؟؟ پته میسه چلمو؟ مثه خل و چله؟؟ ینی چی سپید؟ پته پیس چلمو...میس نه این یعنی هپلی دماغووووو 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ پته پیس چلمو...میس نهاین یعنی هپلی دماغووووو سپید گولم نمالی!!:lol:یدفه خودم اینکارو کردما!! سره خودم نیاد.. پته پیس ینی هپلی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ الی من فحشم میتونم یادت بدم با این شروع میکنیم: پِتِه پیسه چِلمو :vahidrk: روز اول که چیزای بد بهش یاد نمیدن :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سپید گولم نمالی!!:lol:یدفه خودم اینکارو کردما!!سره خودم نیاد.. پته پیس ینی هپلی؟؟ اااا نه جدی میگم ترجمه دقیقه آریان پور آره چلمو هم ینی دماغو 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ :vahidrk:روز اول که چیزای بد بهش یاد نمیدن :vahidrk: من با همینا شروع کردم :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ :vahidrk:روز اول که چیزای بد بهش یاد نمیدن :vahidrk: :vahidrk: کارش نداشته باش!! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ یکی دیه هم هست فردا میگم بشت برو فعلا از رو این 100 بار بنویس فردا میام میبینمااااا 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ برای راحتی کار با فینگیلیش نوشتم که راحتر خونده بشه گرمه ajab garme ya دلگیره delgire pessar خابوم میا khabom mia سرعت کمه sorat keme اعصابم خورده asabom khorde نقاشی کشیدن neghashi keshiadan بازی کردن bazi kardan عسک گرفتن ask gereftan اینم خوبه یاد بگیری جمله عاشقانه همدانی: با تمام چفته چولیت، شته شولیت، پته پیسیت، قد یه خیار چولسیده داغانتم :ws47: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ من با همینا شروع کردم :texc5lhcbtrocnmvtp8 مثل من جملات خوب بوگو :vahidrk: الهه فردا مشقاتو بیار 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ یکی دیه هم هستفردا میگم بشت برو فعلا از رو این 100 بار بنویس فردا میام میبینمااااا بخیشو خصوصی بگگووو!!!! 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ من سوال دارم؟؟؟ دلگیره delgire pessar به دخترا چجوری میگن دلگیره؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ من سوال دارم؟؟؟دلگیره delgire pessar به دخترا چجوری میگن دلگیره؟؟؟ تو کار همدانیها دخالت نکن تا همینجا کافیه 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ نقاشی کشیدن neghashi keshiadan اینو چجوری باید خوند؟ عسک گرفتن ask gereftan با تمام چفته چولیت، شته شولیت، پته پیسیت، قد یه خیار چولسیده داغانتم اینا همه باهم مترادفه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده