afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم براي 3 نفر گوشت چرخكرده: 300 گرم اسفناج پخته: نصف ليوان آرد سوخاري: نصف ليوان تخممرغ: 3 تا 4 عدد ژامبون مرغ: 100 گرم پياز متوسط: يك عدد فلفل دلمهاي ريز خردشده: 2 تا 3 قاشق غذاخوري زردچوبه: يك قاشق چايخوري نمك و فلفل: بهميزان لازم روش تهیه : روش تهيه اين كوفته، كار بسيار سادهاي است. ابتدا پياز را با رنده ريز رنده كرده و تمامي مواد را باهم مخلوط ميكنيم (در اين مرحله دقت ميكنيم ژامبونها را بهصورت مربعهاي كوچك يك در يكسانتيمتر خرد كرده و با مواد مخلوط كنيم)، علاوه براينكه تمام مواد را كاملا مخلوط ميكنيم، ميتوانيم براي خوشطعمترشدن كوفته، از مقدار كمي آويشن يا يك قاشق غذاخوري پياز سرخشده استفاده كنيم. نكته: تخممرغها را يكييكي اضافه ميكنيم كه بسته به ريزي و درشتي تخممرغها، مواد ما شل نشود. تمام مواد را باهم ورز ميدهيم و بهشكل گلولههايي اندازه يك نارنگي كوچك درميآوريم. گلولههاي آمادهشده را يا درون آرد سوخاري غلتانده يا به همان صورت داخل روغن داغ شناور و سرخ ميكنيم، اگر داخل آرد سوخاري بغلتانيم بههمان شكل پس از سرخشدن با سبزيجات و سالاد سرو ميكنيم، اگر هم بهحالت ساده سرخ كنيم، ميتوانيم آن را داخل مقداري سس بشامل (سس سفيد) يا سس قرمز كه با رب گوجهفرنگي تهيه كردهايم، چيده و 15 دقيقه داخل فر قرار دهيم تا طعم سس را به خودش بگيرد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده