afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : زيتون سياه: يك ليوان زيتون سبز: يك ليوان ذرت پخته شده: 2 ليوان خيارشور خيلي ريز: يك ليوان سس ايتاليايي (مخلوطي از سركه بالزاميك يا سركه سيب، روغن زيتون و سبزيهاي معطر): به ميزان لازم نمك و فلفل: به ميزان لازم فلفل دلمهاي درسته: 6 عدد روش تهیه : تمامي مواد سالاد را به جز فلفل دلمهاي با يكديگر مخلوط كرده، آنها را آغشته به سس ميكنيم. سپس سر فلفل دلمهايها را به شكل در بريده، سالاد را بين فلفلدلمهايها تقسيم كرده و داخل آنها پر را ميكنيم. اين سالاد علاوه براينكه يك وعده سالاد رژيمي است از آن براي سرو استيك و غذاهاي گوشتي نيز استفاده ميكنيم. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .