M!Zare 48037 ارسال شده در 1 دی، 2011 دایره لغات خود را چک کنید...........هر سری 10 تست گذاشته میشود و پس از بحث بر روی گزینه ها،پاسخ صحیح گذاشته میشود. 13
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 دی، 2011 سوال شماره 1: در مورد حالات روحی است.....abash=خجالت کشیدن،دستپاچگی هیچ چیز نمیتونه،هیچ وقت او را دستپاچه کنه please &delight هر دو مترادف هستند و مفهوم خشنودی و خرسندی را می رسانند. infuriate نیز مفهوم خشونت را میرساند. پاسخ گزینه سوم embarrass به معنای خجالت و دستپاچگی است. 8
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 دی، 2011 سوال دوم: دکتر برای کاهش درد به او داروهایی را داد. abate=reduce augment=increase revive....احیا کردن 8
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 دی، 2011 تا دوشنبه شب منتظر پاسخ های شما عزیزان هستم و سپس پاسخ تمامی سوالات را قرار میدهم...........از هر گونه پیشنهاد و انتقاد نیز استقبال میشود. 5
alimec 23102 ارسال شده در 2 دی، 2011 تا دوشنبه شب منتظر پاسخ های شما عزیزان هستم و سپس پاسخ تمامی سوالات را قرار میدهم...........از هر گونه پیشنهاد و انتقاد نیز استقبال میشود. پیشنهاد می کنم حداقل 6 ماه این تاپیک رو زنده نگه دار 5
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 2 دی، 2011 با سلام خدمت دوستان عزیز تاپیک بسیار جالبی هست ولی اگه بشه کلمات جوری باشه که همه با مثلا یه حرف خاص مثل a شروع نشه بهتره یعنی هر 10 سوال همه کلمات با یه حرف نباشه تنوعش بیشتره با تشکر 5
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 3 دی، 2011 سوال سوم: پادشاه تخت شاهی را بمنظور ازدواج با یک فرد غیر اشرافی ترک کرد. abdicate=abandoned ترک کردن grab=usurped تصرف و غصب کردن retrain نگه داشتن و حفظ کردن 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 3 دی، 2011 سوال چهارم: یک بچه پولدار دیروز ربوده شد. abduct=kindnap ادم ربایی rescue نجات و رهایی یافتن betray تسلیم دشمن شدن 2
ارسال های توصیه شده