M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ دایره لغات خود را چک کنید...........هر سری 10 تست گذاشته میشود و پس از بحث بر روی گزینه ها،پاسخ صحیح گذاشته میشود. 13 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سوال شماره 1: در مورد حالات روحی است.....abash=خجالت کشیدن،دستپاچگی هیچ چیز نمیتونه،هیچ وقت او را دستپاچه کنه please &delight هر دو مترادف هستند و مفهوم خشنودی و خرسندی را می رسانند. infuriate نیز مفهوم خشونت را میرساند. پاسخ گزینه سوم embarrass به معنای خجالت و دستپاچگی است. 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سوال دوم: دکتر برای کاهش درد به او داروهایی را داد. abate=reduce augment=increase revive....احیا کردن 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ تا دوشنبه شب منتظر پاسخ های شما عزیزان هستم و سپس پاسخ تمامی سوالات را قرار میدهم...........از هر گونه پیشنهاد و انتقاد نیز استقبال میشود. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ تا دوشنبه شب منتظر پاسخ های شما عزیزان هستم و سپس پاسخ تمامی سوالات را قرار میدهم...........از هر گونه پیشنهاد و انتقاد نیز استقبال میشود. پیشنهاد می کنم حداقل 6 ماه این تاپیک رو زنده نگه دار 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان عزیز تاپیک بسیار جالبی هست ولی اگه بشه کلمات جوری باشه که همه با مثلا یه حرف خاص مثل a شروع نشه بهتره یعنی هر 10 سوال همه کلمات با یه حرف نباشه تنوعش بیشتره با تشکر 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ سوال سوم: پادشاه تخت شاهی را بمنظور ازدواج با یک فرد غیر اشرافی ترک کرد. abdicate=abandoned ترک کردن grab=usurped تصرف و غصب کردن retrain نگه داشتن و حفظ کردن 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ سوال چهارم: یک بچه پولدار دیروز ربوده شد. abduct=kindnap ادم ربایی rescue نجات و رهایی یافتن betray تسلیم دشمن شدن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده