Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 ایمان جان من دوست ندارم فقط پاسخگو باشم دوس دارم همه با هم همکاری کنن تو این تاپیکاجازه بیان ببینن و نظراتشون رو نسبت به طرحت بگن بعد من هم تا جایی که اطلاعاتم اجازه بده کمکت میکنم اهوم...... مرسی پوریا 1
12666 11 ارسال شده در 22 بهمن، 2011 سلام خسته نباشيد من در مورد پردازش تصوير يا تشخيص لبخند به يه تحقيق احتياج دارم واسه از ميكرو مي خوام:cryingf: 1
Bouki 11 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 سلام. دوستان میخواستم بدونم کسی سوالات کنکور سال 83 تا 90 ارشد it و داره؟ 1
poor!a 15131 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 2012 سلام من یه تعریف کامل از احراز هویت میخوام؟ خب یه سرچ کردم دیدم تاحالا چیز زیادی در این مورد نداشتیم تو سایت تاپیکشو زدم خرد خرد بریم جلو میتونی به اینجا سربزنی و اگه سوالی داشتی همینجا مطرح کن تا تاپیک فقط اموزش توش باشه http://www.noandishaan.com/forums/thread77622.html
شرک 12 ارسال شده در 22 تیر، 2012 سلام لطفا در مورد لود بالانسینگ وراه اندازی آن در میکروتیک توضیحات کامل بدهید. از صفر شروع کنید لطفا. 2
سمندون 19440 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 سلام . کسی از دوستان هست که به نرم افزار opnet آشنایی داشته باشه؟ و همینطور پروتکل های مسیر یابی در شبکههای حسگر بیسیم 1
mikrobe-sorati 217 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 [h=5]در مورد يكي از موضوع هاي زير اگه مطلب خوب و كاملي داريد ممنون ميشم بهم بدين .. كارت هاي اعتباري و زير ساخت هاي ان بازاريابي الكترونيكي پول و چك الكترونيكي دولت الكترونيكي بانكداري الكترونيكي تبليغات الكترونيكي قوانين تجارت الكترونيك آموزش الكترونيكي هوش تجاري زنجيره هاي تامين سنتي و الكترونيكي erp crm[/h] 1
poor!a 15131 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 در مورد يكي از موضوع هاي زير اگه مطلب خوب و كاملي داريد ممنون ميشم بهم بدين .. كارت هاي اعتباري و زير ساخت هاي ان بازاريابي الكترونيكي پول و چك الكترونيكي دولت الكترونيكي بانكداري الكترونيكي تبليغات الكترونيكي قوانين تجارت الكترونيك آموزش الكترونيكي هوش تجاري زنجيره هاي تامين سنتي و الكترونيكي erp crm تقریبا همشون تو بخش مخصوص خودشون تو صفحه ی اصلی بخش ای تی مطلب ازشون هست لینک نکردم چون زیاد بود ! 1
mikrobe-sorati 217 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 بله ديدم اون ها رو .. اما خب كمه من يه مطلب بيشتر و جامع تر ميخوام ..
mikrobe-sorati 217 ارسال شده در 21 تیر، 2013 سلام پاور پوينت در مورد هوش تجاري براي ارائه ميخوام .. خيلي گشتم اما اكثرن اسلايد ها خيلي زياد هستن.. تو 20 دقيقه كه هيچ تو سه ساعت هم نميشه ارائه داد 1
SHEKOOFEH 35 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 سلام دوستان! توی محیط visual برنامه c++ که مینویسم.وقتی start debugging رو میزتنم ارور میده که نمیتونه فاییلو پیدا کنه. چرا ؟ باید چکارکنم؟ ممنون 2
majid733 1154 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 سلام دوستان! توی محیط visual برنامه c++ که مینویسم.وقتی start debugging رو میزتنم ارور میده که نمیتونه فاییلو پیدا کنه. چرا ؟ باید چکارکنم؟ ممنون شما احتمالا اشکال از نرم افزارتون هست ،شاید برنامه رجیستر نشده به همین خاطر ارور میده..شاید../ 2
SHEKOOFEH 35 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 نرم افزار دوباره از اول نصب کردم. visual2012. جالبه بعضی از برنامه ها رو اجرا میکنه تعداد بیشتر برنامه هایی که مینویسم حتی برنامه های ساده ارور میده!!! 2
majid733 1154 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 نرم افزار دوباره از اول نصب کردم. visual2012. جالبه بعضی از برنامه ها رو اجرا میکنه تعداد بیشتر برنامه هایی که مینویسم حتی برنامه های ساده ارور میده!!! شما برنامه رو رجیستر کردید با سریال نامبری که احتمالا وجود داشته باشه؟؟ 2
SHEKOOFEH 35 ارسال شده در 20 شهریور، 2013 بله رجیستر شده! مشکلشو فهمیدم!!!!!!جای این دوتا دستورو برعکس کردم اجرا شد!!!! برای همه برنامه ها امتحان کردم مشکلش همین بود!!! نمیدونم چرا!!! ولی شاید برای کسی پیش بیاد! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید اینطوری باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
kimiya ariyapur 12 ارسال شده در 18 دی، 2013 سلام خسته نباشید.من میخوام مراحل روشن شدن کامپیوتر رو یعنی پروسه ای که انجام میشه تا سیستم بالا بیاد و به صورت فلوچارت تهیه کنم.چجوری باید اینکارو بکنم؟؟ لطفا کمکم کنید.ممنون 2
Abbas.H 15132 ارسال شده در 19 دی، 2013 سلام خسته نباشید.من میخوام مراحل روشن شدن کامپیوتر رو یعنی پروسه ای که انجام میشه تا سیستم بالا بیاد و به صورت فلوچارت تهیه کنم.چجوری باید اینکارو بکنم؟؟ لطفا کمکم کنید.ممنون برای بوت چند نوع دیاگرام میشه کشید که من ساده ترینش رو انتخاب کردم براتون برای اطلاعات بیشتر به این صفحه هم یه سری بزنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mikrobe-sorati 217 ارسال شده در 2 بهمن، 2013 [h=3]سلام دوستان دو تا ارائه دارم ُ هم اكنون نيازمند ياري سبزتان مي باشم يكيش در مورد (مديريت مالي ارائه خدمات فناوري اطلاعات ) .. ! بعديشم در مورد( shopping online يا همون خريد آنلاين) ..[/h] 1
mese 677 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام ببخشید من چطوری می تونم اینترنت رو از پایه از خود اینترنت یاد بگیرم؟؟اونم بصورت رایگان//؟هرسایتی رفتم اطلاعاتش ناقص بوده...ما که کلاس نرفتیم وانگلیسی هم بلد نیستیم انگار نباید زندگی کنیم!!!!!میشه راهنمایی کنید؟:icon_razz: 1
ارسالهای توصیه شده