هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ وقتي ماشين جلويي پشت چراغ سبز شده چهاراه ايستاد و يادش رفت حركت كنه بوق زدن ميتونه راه كار خيلي مفيدي باشه يه وقتايي هم هست دقيقا يك ثانيه فقط يك ثانيه از سبز شدن چراغ گذشته كه بوق ها به صدا در ميان و راننده جلو رو اصطلاحا بوق كش (هم با ضمه هم كسره ) ميكنن كه اينم قابل توجيه به دليل اهميت وقت شنانسي ما و اينكه ميدونيم چقد يك ثانيه ميتونه مهم باشه و الودگي صوتي ناشي از اون غير مهم ... اما چند روز پيش وقتي پشت چراغ قرمز بودم و هنوز چند ثانيه اي مانده بود تا سبز بشه ديدم يه مرد ميان سال كه دقيقا كنارم ايستاده دستشو گذاشته روي بوق و رو به ماشين جلوش داره داد بيداد ميكنه شيشه رو كشيديم پايين جوري كه بهش بر نخوره (حتما ميدونيد اين روزا چقد ملت داغونن و حالشون خراب ) گفتم :جانم پدر جان ؟! چيزي شده ؟ در حالي كه با دستش چراغ اونور خيابون را نشون مي داد و گفت مگه نميبينه چراغ زرد شده!!؟ بعد فهميدم تاخير يك ثانيه كه نه منفي يك ثانيه هم وجود داره!!! 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ من سر این چیزا اصلا حساس نیستم. خیلی خونسردم. همه میگن چه اعصابی داری. (شکلک قربون صدقه رفتن واسه خودم) ولی چند وقت پیشا تو کوچه روبرو درومدم با یه ماشین پیشقدم شدم که دنده عقب بگیرم یه پسر جوونی بود سرشو از شیشه درآورد دستشو حواله کرد داد زد برو دیگه. از دنده عقب درآوردم گفتم چرا داد میزنی دارم میرم دیگه. دوباره داد زد برو دیگه. منم ماشینو خاموش کردم سیگارمو روشن کردم گفتم بمیری بمونی نمیرم. باید تو بری عقب تا یاد بگیری با مردم چطوری رفتار کنی. تا سر کوچه باید دنده عقب میرفت. اومد پایین گفت آقا من عجله دارم. برو. گفتم پسر خوب من که داشتم میرفتم عقب خودم. نیاز نیست حتما عکس العمل نشون بدی. همه چی که به گردن کلفتی نیست. آهان دستشم. گذاشته بود رو بوق. ولی عهد کرده بودم با خودم تکون ندم. ولی دیگه اونجوری گفت کوتاه اومدم. نمیدونم چرا انقدر حرص میخورن. خوبه حالا همه میدونیم تو این مملکت هرچی سریعتر بدوی فقط کفشات پاره میشه. 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ منم تو این موارد خیلی خونسردم:yes: اصلا بوق نمیزنم ولی اگه کسی بوق بزنه برام الکی همه کسش و از جمله خودش کلا بر باد فنا میره 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ بعضی وقتا بوق زدن الکیه ترافیک شدید یارو هم پشت 1کیلومتر ترافیک ایستاده هی بوق میزنه آخه برادر من بوق زدن تو مشکلی از ترافیک حل میکنه؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اینجور آدم ها تا نباشد چوب تر، فرمان نبرد..... همیشه آرزوم بوده، پشت چراغ قرمز، 100 ها ماشین را که بوق میزنند جریمه کنم. امیدوارم بتونم. 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ وقتی یه خارجی میاد تو مملکت ما صبح تا شب خیابونا رو می بینه که همه تند تند دارن می دوئن از اینور به اونور بعد که رسن ادارات یا محل کارشون می بینه همه دستاشونو زدن زیر چونه هاشون!! اون بوقم همینه! وقتی می رسی تهش می بینی هیچی نیست 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ وقتی یه خارجی میاد تو مملکت ما صبح تا شب خیابونا رو می بینه که همه تند تند دارن می دوئن از اینور به اونور بعد که رسن ادارات یا محل کارشون می بینه همه دستاشونو زدن زیر چونه هاشون!! اون بوقم همینه! وقتی می رسی تهش می بینی هیچی نیست چند وقت پیش فریدون زندی تو مصاجبه ای گفته بود فوتبال ایران مثل رانندگی مردمش میمونه " راست گفته بنده خدا اصلا فک کنم مدرس باید میگفت : رانندگی ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین رانندگی ما .... به نظرم اگه بخوای کسی رو بشناسی و از لحاظ رو حی روانی و اخلاقی چکش کنی کافی یک ساعتی سویچ ملشینو بدی دستش و رانندگیشو ببینی به اندازه یک سال شخصیتش میاد دستت! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ بوق زدن یه نوع زبون مخصوص ماشین که استفاده های ضروری داره ، حالا اینکه برای سلام کردن و خدافظی و تشکر و اعتراض و ابراز شادی ازش استفاده میشه خوبه یا بد ، درست و یا اشتباه این دیگه بستگی به موقعیت و خود شخص داره ... "روانشناسی بوق / نویسنده دکتر بوقچی" 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ چند وقت پیش فریدون زندی تو مصاجبه ای گفته بود فوتبال ایران مثل رانندگی مردمش میمونه " راست گفته بنده خدا اصلا فک کنم مدرس باید میگفت : رانندگی ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین رانندگی ما ....به نظرم اگه بخوای کسی رو بشناسی و از لحاظ رو حی روانی و اخلاقی چکش کنی کافی یک ساعتی سویچ ملشینو بدی دستش و رانندگیشو ببینی به اندازه یک سال شخصیتش میاد دستت! دقیقا من خودم وقتی می خوام خودِ واقعی آدما رو بشناسم سعی می کنم از روی رانندگی و خرید کردن هاشون اونا رو بشناسم واقعا ته شخصیت ها رو نمایان می کنه 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ دقیقا من خودم وقتی می خوام خودِ واقعی آدما رو بشناسم سعی می کنم از روی رانندگی اونا رو بشناسم واقعا ته شخصیت ها رو نمایان می کنه البته اينجوري يكم خطرناكه چون ممكنه طرف ناشي باشه به اخرين شناختمون ختم بشه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده