DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ بر اساس جدیدترین آمار استخراج شده از وب سایت StatCounter، در بازه زمانی آگوست 2011 تا سپتامبر 2011 (یک ماه اخیر)، اینترنت اکسپلورر، همچنان پیشتاز مرورگرهای مورد استفاده توسط کاربران اینترنت است. 41.89 درصد از کاربران در جهان از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس با 27.21 درصد در رده دوم قرار دارد. کروم به 23.3 درصد، سفری با 5.31 درصد و اوپرا با 1.67 درصد در جایگاه های بعدی قرار دارند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در میان کاربران ایرانی نیز همچنان استفاده از اینترنت اکسپلورر رایجتر است. 54.89 درصد از کاربران اینترنت در ایران از این مرورگر برای وبگردی استفاده می کنند. 31.45 درصد نیز فایرفاکس را مورد استفاده قرار میدهند. کروم با 6.5 درصد، اوپرا با 5.95 درصد و سفری با 0.8 درصد در رده های بعدی قرار دارند. با مقایسه آمار مرورگرهای مورد استفاده توسط کاربران ایرانی و کابران اینترنت در جهان، می توان دریافت که استفاده از مرورگر گوگل کروم در ایران نسبت به دیگر نقاط جهان، هنوز چندان فراگیر نشده است. تفاوت 17 درصدی آمار استفاده از کروم در ایران و متوسط جهانی آن، مؤید این نکته است. این درصد بین اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس تقسیم شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از میان نسخههای مختلف اینترنت اکسپلورر، نسخه 8.0 آن با 28.99 درصد در بالای نمودار مرورگرهای مورد استفاده کاربران اینترنت در جهان است. فایرفاکس 3.6 با 19.39 درصد، اینترنت اکسپلورر 7.0 با 9.37 درصد، اینترنت اکسپلورر 6.0 با 5.04 درصد و فایرفاکس 4.0 با 3.73 درصد در ردههای بعدی قرار دارند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد ایران آمار اندکی متفاوت است؛ رده اول و دوم در دست اینترنت اکسپلورر است. مرورگر اینترنت اکسپلورر 8.0 با 32.43 درصد و اینترنت اکسپلورر 7.0 با 9.56 درصد به ترتیب در رده اول و دوم قرار دارند. فایرفاکس 3.6 با 8.3 درصد، اینترنت اکسپلورر 6.0 با 7.88 درصد و فایرفاکس 5.0 با 7.51 درصد در جایگاه های بعدی قرار گرفته اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته آمار ارائه شده از سوی statcounter، کاهش در روند استفاده از اینترنت اکسپلورر در میان کاربران اینترنت در جهان و ایران را طی یک سال اخیر نشان می دهد. در مورد کاربران جهانی، آمار استفاده از اینترنت اکسپلورر کاهش چشمگیری نشان میدهد و در مقابل، استفاده از کروم رشد بسیار خوبی داشته است. به نسبت سال قبل، حدود 10 درصد از کاربران اینترنت اکسپلورر کاسته شده و همین میزان به کاربران کروم اضافه شده است. تمایل به استفاده از فایر فاکس نیز طی ماههای اخیر اندکی کاهش داشته است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در ایران نیز کاربران اینترنت اکسپلورر طی یک سال گذشته 10درصد کمتر شده که بیشترین کاهش را طی 5 ماه اخیر میتوان دید. در مقابل فایرفاکس رشد خوبی داشته و کروم و اوپرا نیز روند رشد کمی را داشته اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من که به هیشکی IE رو پیشنهاد نمیکنم!:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من که به هیشکی IE رو پیشنهاد نمیکنم!:vahidrk: چرا؟ مشکلش چیه ؟ من چندین ساله که دارم ازش استفاده میکنم 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ بهترین مرورگر گوگل کرم! تا چند وقت دیگه کروم از فایرفاکس و اکسپلورر جلو میزنه. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ چرا؟ مشکلش چیه ؟ من چندین ساله که دارم ازش استفاده میکنم بهرام جان با کروم که کار کنی تازه متوجه میشی مشکلات اکسپلورر چیه. 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من موزیلا رو به خاطر افزونه هاش قبول دارم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ چرا؟ مشکلش چیه ؟ من چندین ساله که دارم ازش استفاده میکنم کمترین امنیت و سرعت رو iٍe داره!! باید با بقیه کار کرده باشی تا تفاوتشو متوجه بشی! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها خدا خیرتون بده، این گوگل کروم چه سرعتی داره 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ گوگل کروم من تصاویر فلش رو نشون نمیده ، install plugin هم که میزنم نصب نمیشه، ارور میده، چیکار کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ گوگل کروم من تصاویر فلش رو نشون نمیده ، install plugin هم که میزنم نصب نمیشه، ارور میده، چیکار کنم ؟ فلش پلیر مخصوص کروم رو دانلود کن از سایت adobe 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ فلش پلیر مخصوص کروم رو دانلود کن از سایت adobe نمیشه، خیلی دنبالش گشتم، سایت adobe باز نمیشه، بقیه هم یا سایتاشون *****ه و یا لینکاشون خرابه کسی نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ نمیشه، خیلی دنبالش گشتم، سایت adobe باز نمیشه، بقیه هم یا سایتاشون *****ه و یا لینکاشون خرابهکسی نداره ؟ من اینو پیدا کردم عجیبه باری کروم نداره Adobe Flash Player 10.3.183.10 Final for Firefox, Netscape, Safari & Opera اینو دانلود کن ببین جواب میده دانلود پسوورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من اینو پیدا کردم عجیبه باری کروم نداره Adobe Flash Player 10.3.183.10 Final for Firefox, Netscape, Safari & Opera اینو دانلود کن ببین جواب میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داداش password میخواد ؟!! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ درست شد، دمت گرم قربونت داداش ولی من خودم کروم نصب کردم یه جورایی به دلم نمچسبه موزیلا بهتر بهتره ولی سرعت کروم تو باز کردن صفحه ها خیلی بهتر از موزیلاس کم کم یواش یواش نم نم میرم تو کار کروم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده