رفتن به مطلب

قوانین بخش میزگرد و کافه دیزاین:

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت دوستان

خیلی خلاصه: برای ایجاد نظم بیشتر در میزگردها و کافه دیزاین چند قانون خیلی ساده رو با اجازه تون وضع کردم:biggrin::

• هر کدام از دوستان قبل از زدن تاپیک در بخش میزگزد و کافه دیزاین باید از قبل در تاپیک" پیشنهاد شما برای موضوع میزگرد یا کافه دیزاین" موضوع خود را اعلام نمایند.
  • تاپیک و موضوعی که بدون هماهنگی ایجاد بشه، بلافاصله بسته خواهد شد.
  • دوستانی که قصد ایجاد تاپیک دارند باید موارد زیر را بیان کنند:

نام تاپیک: اسمی که نشون دهنده ی موضوع باشه

علت انتخاب موضوع: خیلی ساده چرا این موضوع رو انتخاب کردین؟ مثلاً ابهام در مورد بعضی واژه ها و اصطلاحات تخصصی و یا بحث های جدیدی که لزوم آشنایی با اونها توسط فرد حس میشه.

روند بحث: اینکه فرد چطوری میخواد شروع کنه و بحث رو به کجا بکشونه. البته خیلی از سوالات و بحث های دیگه در جریان خود بحث بوجود میاد ولی در کل فرد شروع کننده باید هدف مشخصی رو داشته باشه.

نتیجه گیری: فرد شروع کننده تاپیک موظف است که در پایان بحث نتیجه گیری کند.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

با سلام

متاسفانه اینجا تاپیکی ست که بعد از 3 سال هیچ پیشنهادی رو دریافت کرده، خواهشاً دوستان عزیز مساعدت کنن و در بحث ها شرکت کنن و به موازات بحث ها پیشنهادهای خودشون رو برای موضوعات ارائه بدن.

با تشکر از همه دوستان عزیز

• Like 2
لینک به دیدگاه

چون هیچ کدوم از دوستان پشنهادی مطرح نکردن، بنده خودم اولین پیشنهاد رو مطرح می کنم، امیدوارم همه ی دوستان با انرژی و با انگیزی در بحث ها شرکت کنن:

نام تاپیک: برنامه ریزی برای یه شهرساز

علت انتخاب موضوع: همه دوستان با شهرسازیآشنا هستن، کار شهرساز برنامه ریزی و طراحی برای آینده شهرهاست،اینجا میخوایم برای خود شهرساز برنامه ریزی کنیم، چگونه شهرساز خوبی بشیم؟

روند بحث: دوستان عزیز پیشنهاد بدن، همدیگه رو به چالش بکشن تا و سعی بشه که به چند راه حل نسبی و منطقی هدایت بشه و در آخر نقطه نظرات جمع بندی خواهد شد.

نتیجه گیری: فرد شروع کننده تاپیک موظف است که در پایان بحث نتیجه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...