omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان خیلی خلاصه: برای ایجاد نظم بیشتر در میزگردها و کافه دیزاین چند قانون خیلی ساده رو با اجازه تون وضع کردم:biggrin:: هر کدام از دوستان قبل از زدن تاپیک در بخش میزگزد و کافه دیزاین باید از قبل در تاپیک" پیشنهاد شما برای موضوع میزگرد یا کافه دیزاین" موضوع خود را اعلام نمایند. تاپیک و موضوعی که بدون هماهنگی ایجاد بشه، بلافاصله بسته خواهد شد. دوستانی که قصد ایجاد تاپیک دارند باید موارد زیر را بیان کنند: نام تاپیک: اسمی که نشون دهنده ی موضوع باشه علت انتخاب موضوع: خیلی ساده چرا این موضوع رو انتخاب کردین؟ مثلاً ابهام در مورد بعضی واژه ها و اصطلاحات تخصصی و یا بحث های جدیدی که لزوم آشنایی با اونها توسط فرد حس میشه. روند بحث: اینکه فرد چطوری میخواد شروع کنه و بحث رو به کجا بکشونه. البته خیلی از سوالات و بحث های دیگه در جریان خود بحث بوجود میاد ولی در کل فرد شروع کننده باید هدف مشخصی رو داشته باشه. نتیجه گیری: فرد شروع کننده تاپیک موظف است که در پایان بحث نتیجه گیری کند. 6 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام متاسفانه اینجا تاپیکی ست که بعد از 3 سال هیچ پیشنهادی رو دریافت کرده، خواهشاً دوستان عزیز مساعدت کنن و در بحث ها شرکت کنن و به موازات بحث ها پیشنهادهای خودشون رو برای موضوعات ارائه بدن. با تشکر از همه دوستان عزیز 2 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ چون هیچ کدوم از دوستان پشنهادی مطرح نکردن، بنده خودم اولین پیشنهاد رو مطرح می کنم، امیدوارم همه ی دوستان با انرژی و با انگیزی در بحث ها شرکت کنن: نام تاپیک: برنامه ریزی برای یه شهرساز علت انتخاب موضوع: همه دوستان با شهرسازیآشنا هستن، کار شهرساز برنامه ریزی و طراحی برای آینده شهرهاست،اینجا میخوایم برای خود شهرساز برنامه ریزی کنیم، چگونه شهرساز خوبی بشیم؟ روند بحث: دوستان عزیز پیشنهاد بدن، همدیگه رو به چالش بکشن تا و سعی بشه که به چند راه حل نسبی و منطقی هدایت بشه و در آخر نقطه نظرات جمع بندی خواهد شد. نتیجه گیری: فرد شروع کننده تاپیک موظف است که در پایان بحث نتیجه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده