DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان گل با اجازه سحر بانو pdf کلاس های مجازی رو درست کردم امیدوارم به کارتون بیاد 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ اینم از جلسه اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ جلسه دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
aghdin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ شما گویا تا بحال مقاله یا جزوه ای ننوشته اید گزارش کار آزمایشگاه چه؟ اسم نویسنده را در ابتدا مینویسند و نه در آخر اسم اثر یا نویسنده و یا هر دو را در زیر یا بالای صفحات مینویسند ! نه اسم خودتان را! به حقوق و زحمات دیگران احترام بگذارید امیدوارم اصلاح کنید و به کارتان ادامه دهید 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ شما گویا تا بحال مقاله یا جزوه ای ننوشته ایدگزارش کار آزمایشگاه چه؟ اسم نویسنده را در ابتدا مینویسند و نه در آخر اسم اثر یا نویسنده و یا هر دو را در زیر یا بالای صفحات مینویسند ! نه اسم خودتان را! به حقوق و زحمات دیگران احترام بگذارید امیدوارم اصلاح کنید و به کارتان ادامه دهید خب این اولین چیزیه که درست میکنم چون کاری به پستم نخورده اگه منظورت صفحه اول باشه اونو همیجوری زدم یادم رفت بردارمش 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ اســــــتـــــــاد می فرمـــــودیــــــه 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ کاش اینهارو تو هر تاپیک و انتهای هر اموزش هم بذارید فکر میکنم اونطوری بهتر باشه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بزار استاد کلاس بیا چون من نمیتونم بزارم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ دست گلت درد نکنه ... ایده جالبی بود ... از تجربیات دوستان در مقاله نویسی هم استفاده کنی عالی میشه ... لینک ها رو پایینه آموزش ها میزارم ... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ دست گلت درد نکنه ... ایده جالبی بود ... از تجربیات دوستان در مقاله نویسی هم استفاده کنی عالی میشه ... لینک ها رو پایینه آموزش ها میزارم ... ممنون :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده