DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 آذر، 2011 با سلام خدمت دوستان گل با اجازه سحر بانو pdf کلاس های مجازی رو درست کردم امیدوارم به کارتون بیاد 5
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2011 اینم از جلسه اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2011 جلسه دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
aghdin 17 ارسال شده در 24 آذر، 2011 شما گویا تا بحال مقاله یا جزوه ای ننوشته اید گزارش کار آزمایشگاه چه؟ اسم نویسنده را در ابتدا مینویسند و نه در آخر اسم اثر یا نویسنده و یا هر دو را در زیر یا بالای صفحات مینویسند ! نه اسم خودتان را! به حقوق و زحمات دیگران احترام بگذارید امیدوارم اصلاح کنید و به کارتان ادامه دهید 3
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2011 شما گویا تا بحال مقاله یا جزوه ای ننوشته ایدگزارش کار آزمایشگاه چه؟ اسم نویسنده را در ابتدا مینویسند و نه در آخر اسم اثر یا نویسنده و یا هر دو را در زیر یا بالای صفحات مینویسند ! نه اسم خودتان را! به حقوق و زحمات دیگران احترام بگذارید امیدوارم اصلاح کنید و به کارتان ادامه دهید خب این اولین چیزیه که درست میکنم چون کاری به پستم نخورده اگه منظورت صفحه اول باشه اونو همیجوری زدم یادم رفت بردارمش 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 24 آذر، 2011 کاش اینهارو تو هر تاپیک و انتهای هر اموزش هم بذارید فکر میکنم اونطوری بهتر باشه 2
partow 25305 ارسال شده در 7 دی، 2011 دست گلت درد نکنه ... ایده جالبی بود ... از تجربیات دوستان در مقاله نویسی هم استفاده کنی عالی میشه ... لینک ها رو پایینه آموزش ها میزارم ... 3
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 7 دی، 2011 دست گلت درد نکنه ... ایده جالبی بود ... از تجربیات دوستان در مقاله نویسی هم استفاده کنی عالی میشه ... لینک ها رو پایینه آموزش ها میزارم ... ممنون :icon_razz: 1
ارسال های توصیه شده