رفتن به مطلب

جلبک سبز کارا

ارسال های توصیه شده

Kingdom:PlantaeDivision:CharophytaClass:CharophyceaeOrder:CharalesFamily:CharaceaeGenus:Chara

جلبک سبز کارا یکی از جنس های گروه جلبک های سبز هست که جلبکب پرسلولس است که به خاطر ساختارهای برگ مانند و ساقه مانندش بسیار به گیاهان خشکی شبیه است.chara.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

سیستم شاخه زنی به این صورت است که انشعابات حاصل از سلولهای راسی برای تشکیل سلول های گره ای و میان گره ای از پایه تقسیم می شوند.

جلبک کارا به خاطر نمک های کلسیمی که در دیواره دارد بسیار نرم است.

holding-chara.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

بدنه گیاه گامتوفایت است. یک محور اصلی دارد و دارای انشعابات دو شاخه ای و ریزوئید و هم چنین استیپول است.

CharaFragilis.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

من یه سمینار در مورد جلبک های سبز دارم. ممنون می شم اگه کسی بتونه مطالب بیشتری رو در مورد جلبک های سبز یا جلبک کارا در این تایپیک بذاره:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من یه سمینار در مورد جلبک های سبز دارم. ممنون می شم اگه کسی بتونه مطالب بیشتری رو در مورد جلبک های سبز یا جلبک کارا در این تایپیک بذاره:a030:

خب نسترن جان فکر کنم مطلب انگلیسی در این باره زیاد باشه که به دردت بخوره... چون درباره رشته های ما منبع فارسی خیلی محدوده :no:

درباره جلبک ها هم خیلی مطلبه کلی بهماگفتن که فکر کنم به احتمال زیاد خودت دربارشون میدونی خیلی هم بیشتر از ما

حالا اگر خیلی نیاز داری از اساتیدمون برات رفرنس خوب بپرسم البته اگر زمان کافی داشته باشی:girl_blush2:

لینک به دیدگاه
خب نسترن جان فکر کنم مطلب انگلیسی در این باره زیاد باشه که به دردت بخوره... چون درباره رشته های ما منبع فارسی خیلی محدوده :no:

درباره جلبک ها هم خیلی مطلبه کلی بهماگفتن که فکر کنم به احتمال زیاد خودت دربارشون میدونی خیلی هم بیشتر از ما

حالا اگر خیلی نیاز داری از اساتیدمون برات رفرنس خوب بپرسم البته اگر زمان کافی داشته باشی:girl_blush2:

خیلی ممنون که توجه کردین آره تا بهمن ماه وقت دارم البته در مورد جلبک کارا مطلب پیدا کردم همه منابع انگلیسی و فارسی رو هم بررسی کردم اما در مورد تکامل جلبک ها یه کم مطلب می خوام . :girl_blush2:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...