felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ نه غصه خودمو نمیخورمتمام فکر و ذکرم جوونای این مرز و بومه زیاد به خودت فشار نیار... حیف می شی... 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ قیمت سکه طلا اگه به 20 هزار تومنم برسه اون وقت باید به سال نوری مهریه تایین بشه.... :(87): جان من بیا دوماد شو.... پشت هر دختری یک مهریه سنگین قرار داره.... :(50): نه عزیز بیا برات یک مهریه ای نام ببرم فکین بشی! یعنی فکت بی افته!:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ نه عزیز بیا برات یک مهریه ای نام ببرم فکین بشی! یعنی فکت بی افته!:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من چند تا سکه تو جیبم دارم, سنگینی می کنه کسی نمی خواد؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من چند تا سکه تو جیبم دارم, سنگینی می کنه کسی نمی خواد؟ اون سکه ها رو بزاری تو جیبت سنگین تری.... [:S019:] لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ می بینم که قیمت سکه کمر بعضی ها رو شکسته خوبه اقتصاد یه بار تو عمرم به درد خورد.... حباب بازار بالاخره ترکید و قیمت ها حسابی کشید پایین.... بیچاره اونایی که حساب سپرده طلا دارن... آخی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده