رفتن به مطلب

كيك با رویه مارمالاد


ارسال های توصیه شده

مواد لازم براي 10 نفر :

 

  • آب‌جوش: نصف ليوان

 

  • تخم‌مرغ: 8 عدد

 

  • آرد: 8 قاشق غذاخوري

 

  • شكر: 100 گرم

 

  • پودر فندق: 100 گرم

 

  • بيكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي رویه كيك:

 

 

  • مارمالاد رژیمی دلخواه: به میزان لازم

 

  • خلال پسته: 50 گرم

 

 

 

روش تهیه :

 

زرده و سفيده تخم‌مرغ را از هم جدا كرده، زرده‌ها را به همراه شكر و آب‌جوش با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا زرده‌ها خوب پف كرده و كرم و كش‌دار شوند.

 

آرد، پودر فندق و بيكينگ‌پودر را به مواد زرده اضافه كرده و با ليسك با هم خوب هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود. سفيده‌ها را نيز جداگانه آنقدر هم مي‌زنيم تا پف كنند.

 

مايه زرده و سفيده را با ليسك با هم مخلوط كرده و اين كار را به شكل دوراني انجام مي‌دهيم تا پف سفيده نخوابد. مواد را داخل قالب چهارگوش به ضلع 23‌سانتي‌متر مي‌ريزيم بهتر است قالب را از قبل چرب كنيم. كيك را به‌مدت يك‌ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

 

پس از پخت، كيك را از قالب خارج كرده و روي پنجره خنك‌كننده مخصوص كيك قرار مي‌دهيم. روي كیك را با كمی مارمالاد و خلال پسته تزئین می‌كنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...