Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ یکی از سلولهای دفاعی بدن ماکروفاژها هستند . اینان درخط مقدم درجنگ مستقیم با میکروبها درگیر میشن. دشمن را میبلعند و بعد با انزیمهای مختلفی انرا هضم میکنند این عمل را فاگوسیتوز میگن . ماکروفاژ های شکارچی را درشتخوار نامیده اند . تصاویر این تاپیک که با کمک میکروسکوپ الکترونی گرفته شده صحنه ی شکار را نشان میدهد میکروب های صورتی ( ای . کولای ) توسط ماکروفاژ ها بدام افتاده اند 26 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ میکروب در حال بلعیده شدن 21 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ منتظرین اعدام در مقابل جلاد 20 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آقا بلعیدن شتر رو توسط مار آناکوندا دیدین؟(نگید دیدیم که ندیدین) 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آقا بلعیدن شتر رو توسط مار آناکوندا دیدین؟(نگید دیدیم که ندیدین) من راستشو میگم . نه ندیدم حالا تو اینو دیده بودی ؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ من راستشو میگم . نه ندیدم حالا تو اینو دیده بودی ؟ من سکوت اختیار می کنم 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ من سکوت اختیار می کنم :rose: باشه فرض میکنم دیدی 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ :rose: باشه فرض میکنم دیدی ولی "بلعیدن شتر توسط مار آناکوندا" رو ندیدم 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تصاویر از بالا و چپ به سمت پایین و راست بصورت سریال نمایش دهنده ی شکار یک میکرب توسط ماکروفاژ یعنی عمل فاگوسیتوز است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده