niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ضمایر ملکی ،مالکیت را می رسانند و در جمله به جای اسم می نشینند و عبارتند از: اسم بعد از این ضمایر مفرد است مؤنث........................................مذکر . Il mio............مال من.............La mia Il tuo..............مال تو.............La tua Il suo..............مال او.............La sua Il nostre..............مال ما.............La nostra Il vostre..........مال شما.............La vostra Il loro............مال آنها.............La loro 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ جمع این ضمایر عبارتنداز: اسم بعد از این ضمایر جمع است. مذکر............................مؤنث . Le mie........................I miei Le tue.........................I tuoi Le sue.........................I suoi Le nostre... .... ..............I nostri Le vostre.......................I vostri Le loro......................I loro مثال: Il mio padre ..............................ایل میُ پادر ِ .........................پدر من La mia madre .........................لا میا مادر ِ .........................مادر من I miei libri ...........................ائی مییِی لیبری ...............کتابهای من 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده