pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ - سلام عزیزم تبریک می گم ارشد قبول شدنت رو ببخشید دیر بهت تبریک می گم این مدت مریض بودم حالم خوب نبود ایشالا قبولی دکترات ... - سلام خانومی منم به تو تبریک می گم خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم توام می تونی بری بخونی، چرا عزیزم چی شده مگه؟ - ماجرای من خیلی طولانیه ... من حامله شدم ، یه ماهو نیمم بود، پریشب افتاد... رفتم کورتاژ کردم...! دوشب بیمارستان بودم ، تازه مرخص شدم. راستی می شه به کسی نگی...؟! . . . . . . . . . . دستام یخ زد و شل شد، نشستم روی مبل... هیچی جز صورت معصومش جلوی چشمم نبود! از من یه سال کوچیکتر بود و هنوز یه سال نشده که ازدواج کرده...!بین ما بیبی فیس ترین و ساده ترین بود همیشه از خودم می پرسیدم چه طوری می تونه با این کوچیکی با سختی های زندگی دو نفره کنار بیاد! همش تو فکر نمره بود و درس و شاگرد اولی و هیچی از سختی های واقعی نمی دونست بلاخره کار دست خودش داد! باورم نمی شد با اون عقاید مذهبی سخت و خیلی سختی که داشت تا حدی که عروسیش بدون آهنگ بود تونسته باشه اینکار رو کرده باشه دهنم قفل شده بود! نمی دونستم چی باید بگم... جایی که هیچ حرفی برای گفتن نمی مونه باید چی کار کرد؟ با حسم نمی تونم کنار بیام! خودمو که جاش می ذارم حس می کنم شونه هام له می شن! یعنی اگه منم بودم باید اینکار رو می کردم؟ بچه مو چون ناخواسته و به اشتباه خودم به وجودش آورده بودم باید می کشتم تا زندگی راحت تری داشته باشم؟ بین درس و زندگی و بچه کدوم رو باید انتخاب می کرد؟ راستی ما کی حقی برای کورتاژ داریم...؟ 44 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ کار وحشتناکیه زندگی یه موجود زنده رو ازش گرفتن اونم به خاطر سهل انگاری از طرف خودمون من چندین نفرو دیدم که این کارو کردن اما خیلی بد آوردن 16 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ کار وحشتناکیهزندگی یه موجود زنده رو ازش گرفتن اونم به خاطر سهل انگاری از طرف خودمون من چندین نفرو دیدم که این کارو کردن اما خیلی بد آوردن ولی گاهی وقتا هست که با به دنیا آوردن یه بچه هم خودمون رو بدبخت می کنیم هم اون بچه رو و فرصت تربیت مناسب و رشد خوب رو ازش می گیریم! 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ولی گاهی وقتا هست که با به دنیا آوردن یه بچه هم خودمون رو بدبخت می کنیم هم اون بچه رو و فرصت تربیت مناسب و رشد خوب رو ازش می گیریم! این حرف تو جامعه امروزی خیلی مسخرست این همه راههای جلوگیری از بارداری هستش اکثر افراد هم باسواد قدیم که نیستش بگه چیزی بلد نبودم حس مسئولیت پذیری برای همین زمانهاست 12 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر منم کار وحشتناکیه یه موجود زنده رو حتی اگه یه موش کوچولو باشه بکنیش تو چرخ گوشت !!!!! واقعا وحشتناکه ...کسی که تا این حد نمیخواد بچه دار شه و انقدر بچه دار نشدن براش مهمه مراقبت بیشتری کنه خب!! :w589: 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اگر توانایی در نگهداری بچه نداره و میدونه بچه در صورت به دنیا اومدن ممکنه زجر بکشه، بهتره اون نطفه یا جنین کوچک را از بین ببره. در ضمن عزیزانی که میگن ما حق نداریم حیات را از کسی بگیریم. حیات تا وقتی تفکری نباشد معنای خاصی ندارد. اون بچه هم تا وقتی جنین یا نطفه است مثل یک گیاه است، چیزی در مغزش نیست که بهش ظلمی بشه. بهتر از وارد شدن به دنیایی پر از بدبختی است. 17 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ این حرف تو جامعه امروزی خیلی مسخرستاین همه راههای جلوگیری از بارداری هستش اکثر افراد هم باسواد قدیم که نیستش بگه چیزی بلد نبودم حس مسئولیت پذیری برای همین زمانهاست درسته من هم مخافلم ولی می گم فرض کنیم که این اتفاق افتاد! حالا افتاده دیگه مثل همین دوست من خاله اش سر همین قضیه تو ۲۳ سالگی طلاق گرفت چون شوهرش بچه شون رو نمی خواست ولی اون زن نگهش داشت! بعد ها کارشون به طلاق کشید! وقتی تو موقعیتش هستی نمی تونی به همین سادگی قضاوت کنی 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ درسته من هم مخافلم ولی می گم فرض کنیم که این اتفاق افتاد! حالا افتاده دیگه مثل همین دوست من خاله اش سر همین قضیه تو ۲۳ سالگی طلاق گرفت چون شوهرش بچه شون رو نمی خواست ولی اون زن نگهش داشت! بعد ها کارشون به طلاق کشید! وقتی تو موقعیتش هستی نمی تونی به همین سادگی قضاوت کنی نمیدونم شاید درست بگی اما من نظر شخصی خودمو گفتم از نظر من این مساله رده 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آدم نمی دونه تو زندگی دیگران چه خبره...شاید واقعا شرایط نگه داشتنشو نداشتن.فکر کنین اگه اون بچه به دنیا میومد و قرار بود سختی بکشه، خب کدومش بهتره؟؟؟؟ اینکه اصلا به دنیا نیاد یا اینکه به هر قیمتی به دنیا بیاد؟؟ ولی این دلیل نمی شه بی احتیاطی کنن... 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اگر توانایی در نگهداری بچه نداره و میدونه بچه در صورت به دنیا اومدن ممکنه زجر بکشه، بهتره اون نطفه یا جنین کوچک را از بین ببره. در ضمن عزیزانی که میگن ما حق نداریم حیات را از کسی بگیریم. حیات تا وقتی تفکری نباشد معنای خاصی ندارد. اون بچه هم تا وقتی جنین یا نطفه است مثل یک گیاه است، چیزی در مغزش نیست که بهش ظلمی بشه. بهتر از وارد شدن به دنیایی پر از بدبختی است. گفتنش خیلی راحته اما حتی تو ماهای اول بارداری یه چیزی بهت تلنگر میزنه حتی همون ویار داره بهت میگه یه موجود زنده تو بطنته و تو مسئولی که سالم نگرش داری 13 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آدم نمی دونه تو زندگی دیگران چه خبره...شاید واقعا شرایط نگه داشتنشو نداشتن.فکر کنین اگه اون بچه به دنیا میومد و قرار بود سختی بکشه، خب کدومش بهتره؟؟؟؟ اینکه اصلا به دنیا نیاد یا اینکه به هر قیمتی به دنیا بیاد؟؟ولی این دلیل نمی شه بی احتیاطی کنن... در گناه کار بودن و بی احتیاطی کردن والدینش که شکی نیست ولی به نظرم به دنیا آوردن و بدبخت کردن یه کودک بی گناه و چند تا خانواده دیگه خیلی گناه بزرگتریه یاد یه چیزی افتادم مو به تنم سیخ شد وحالم بهم خورد در احکام ایران اسلامی عزیز حتی باید فرزندی رو که از تجاوز یک مرد به زن به وجود میاد رو نگه داشت!! هیچ وقت یادم نمی ره اون موقع بیشترین میزان نفرت زندگیم رو تجربه کردم 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ گفتنش خیلی راحتهاما حتی تو ماهای اول بارداری یه چیزی بهت تلنگر میزنه حتی همون ویار داره بهت میگه یه موجود زنده تو بطنته و تو مسئولی که سالم نگرش داری شما فرض کن اون بچه 50 درصد فلجه...... مسلما باز هم بهتون تلنگر میزنه و میگه من موجودی زنده هستم. اما اینکه ما اجازه بدیم اون دنیا بیاد، نشان از خودخواهی ما داره. در درجه اول ما باید به حیات یک انسان مستقل احترام بذاریم، سپس منفعت خودمان و لذت خودمان را در نظر بگیریم. اینکه بنده میدونم اونیکه به دنیا میاد قراره یک عمر بدبختی تحمل کنه، اما چون مهر بچه دارم اجازه بدم وارد زمین باشه، از نظر من یک جنایته. 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ با توجه به اینکه دوست شما مذهبی است تفالی میزنیم به رساله آیت الله مکارم شیرازی: سؤال 1499 ـ آیا سقط جنین جایز است و اگر جایز باشد دیه دارد؟ جواب: در صورتى که از گفته متخصّصین یقین یا خوف خطر یا ضرر مهمّى حاصل شود اقدام به سقط جنین جایز است (مادامى که به صورت انسان کاملى در نیامده باشد) و چون احتمال تعلّق دیه مى رود احتیاط آن است که ورثه این کودک (غیر از پدر و مادر) با میل و رضاى خود از آن صرف نظر کنند. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ با توجه به اینکه دوست شما مذهبی است تفالی میزنیم به رساله آیت الله مکارم شیرازی: سؤال 1499 ـ آیا سقط جنین جایز است و اگر جایز باشد دیه دارد؟ جواب: در صورتى که از گفته متخصّصین یقین یا خوف خطر یا ضرر مهمّى حاصل شود اقدام به سقط جنین جایز است (مادامى که به صورت انسان کاملى در نیامده باشد) و چون احتمال تعلّق دیه مى رود احتیاط آن است که ورثه این کودک (غیر از پدر و مادر) با میل و رضاى خود از آن صرف نظر کنند. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خطر یا ضرر مهم رو کی تعیین می کنه؟ عقل یا شرع؟ چرا باید ذهن آدما رو با همه بدبختی هاشون اونقدر مشغول کرد که کارشون به اختلال های روانی بکشه! چرا هیچ وقت نمیشه یه جواب منطقی پیدا کرد........ (خیلی پوکیدم امروز) 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اگر توانایی در نگهداری بچه نداره و میدونه بچه در صورت به دنیا اومدن ممکنه زجر بکشه، بهتره اون نطفه یا جنین کوچک را از بین ببره. در ضمن عزیزانی که میگن ما حق نداریم حیات را از کسی بگیریم. حیات تا وقتی تفکری نباشد معنای خاصی ندارد. اون بچه هم تا وقتی جنین یا نطفه است مثل یک گیاه است، چیزی در مغزش نیست که بهش ظلمی بشه. بهتر از وارد شدن به دنیایی پر از بدبختی است. درسته من هم مخافلم ولی می گم فرض کنیم که این اتفاق افتاد! حالا افتاده دیگه مثل همین دوست من خاله اش سر همین قضیه تو ۲۳ سالگی طلاق گرفت چون شوهرش بچه شون رو نمی خواست ولی اون زن نگهش داشت! بعد ها کارشون به طلاق کشید! وقتی تو موقعیتش هستی نمی تونی به همین سادگی قضاوت کنی شما فرض کن اون بچه 50 درصد فلجه...... مسلما باز هم بهتون تلنگر میزنه و میگه من موجودی زنده هستم. اما اینکه ما اجازه بدیم اون دنیا بیاد، نشان از خودخواهی ما داره. در درجه اول ما باید به حیات یک انسان مستقل احترام بذاریم، سپس منفعت خودمان و لذت خودمان را در نظر بگیریم. اینکه بنده میدونم اونیکه به دنیا میاد قراره یک عمر بدبختی تحمل کنه، اما چون مهر بچه دارم اجازه بدم وارد زمین باشه، از نظر من یک جنایته. با توجه به اینکه دوست شما مذهبی است تفالی میزنیم به رساله آیت الله مکارم شیرازی: سؤال 1499 ـ آیا سقط جنین جایز است و اگر جایز باشد دیه دارد؟ جواب: در صورتى که از گفته متخصّصین یقین یا خوف خطر یا ضرر مهمّى حاصل شود اقدام به سقط جنین جایز است (مادامى که به صورت انسان کاملى در نیامده باشد) و چون احتمال تعلّق دیه مى رود احتیاط آن است که ورثه این کودک (غیر از پدر و مادر) با میل و رضاى خود از آن صرف نظر کنند. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینایی که شماها دارین میگین مال وقتیه که بچه تشخیص داده بشه که مریضه یا مشکلی داره به هر حال سقط جنین ممکنه پیش بیاد هیچ وقتم از بین نخواهد رفت بله....وقتی که بچه ای به وجود اومد و به دنیا اوردنش ممکنه برای یه عده دیگه و البته خودش مشکل افرین بشه بهتره تا وقتی هنوز چن ماهه هستش از بین بره مشکل من چیز دیگه ایه.... کسایی که میدونن شرایط بچه دار شدن و ندارن چرا مراقبت نمیکنن؟مگه عهده بوقه؟!!! به قول بهار الان انواع و اقسام راه های جلوگیری از بارداری وجود داره همه هم مطلعن وقتی این موضوع انقد حیاتیه که به هیچ وجه اومدنه یه بچه قابل قبول نیست....به اون اندازه که مجبور شی سقطش کنی باید به همین اندازه ام با جلوگیریش حیاتی برخورد کنی ... نه اینکه با سهل انگاری و باری به هرجهتی باعث به وجود اومدنه یه بچه بشی بعد بگی خب سقطش میکنم! 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ شما فرض کن اون بچه 50 درصد فلجه...... مسلما باز هم بهتون تلنگر میزنه و میگه من موجودی زنده هستم. اما اینکه ما اجازه بدیم اون دنیا بیاد، نشان از خودخواهی ما داره. در درجه اول ما باید به حیات یک انسان مستقل احترام بذاریم، سپس منفعت خودمان و لذت خودمان را در نظر بگیریم. اینکه بنده میدونم اونیکه به دنیا میاد قراره یک عمر بدبختی تحمل کنه، اما چون مهر بچه دارم اجازه بدم وارد زمین باشه، از نظر من یک جنایته. اینجا که مساله مریضی اون بچه مطرح نبود وقتی پزشک تشخیص بده بچه با معلولیت به دنیا میاد اجازه سقط میدن صحبت سر یه بچه سالم که به خاطر سهل انگاری والدینش به وجود اومده و محکوم به مرگه 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خطر یا ضرر مهم رو کی تعیین می کنه؟عقل یا شرع؟ چرا باید ذهن آدما رو با همه بدبختی هاشون اونقدر مشغول کرد که کارشون به اختلال های روانی بکشه! چرا هیچ وقت نمیشه یه جواب منطقی پیدا کرد........ (خیلی پوکیدم امروز) چون هر کسی از منطق خودش به این قضیه نگاه میکنه بعضی ها خیلی راحت کنار میان با این موضوع شاید دوست شماهم همینطوره ربطی به مذهبی بودنش هم نداره چون معتقده دیه شو میده به نظر من احساسه این وسط که جواب میده 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خطر یا ضرر مهم رو کی تعیین می کنه؟عقل یا شرع؟ چرا باید ذهن آدما رو با همه بدبختی هاشون اونقدر مشغول کرد که کارشون به اختلال های روانی بکشه! چرا هیچ وقت نمیشه یه جواب منطقی پیدا کرد........ (خیلی پوکیدم امروز) خب بابا این بنده خدا هم میگه اگر متخصصین بگن. حتما بچه ایرادی چیزی داشته خب. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا که مساله مریضی اون بچه مطرح نبودوقتی پزشک تشخیص بده بچه با معلولیت به دنیا میاد اجازه سقط میدن صحبت سر یه بچه سالم که به خاطر سهل انگاری والدینش به وجود اومده و محکوم به مرگه بنده منظورم این بود که در دوران جنینی بچه چه فلج باشد چه سالم، حس یکسانی به مادر میدهد. درسته یا نه؟ شما بر اساس مهر مادری، این امر را نفی فرمودین، در حالیکه پزشک میگه این بچه در زندگی جسمانیش در آینده مشکل خواهد داشت پس اجازه سقط میده. حالا به هر دلیلی وقتی این بچه در زندگی آینده اش دچار مشکل بشه، چرا باید وارد این دنیا بشه؟ از نظر من محکومیت برای موجودی که درکی از زندگی و دنیا نداره، معنایی نداره. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ کسایی که میدونن شرایط بچه دار شدن و ندارن چرا مراقبت نمیکنن؟مگه عهده بوقه؟!!! به قول بهار الان انواع و اقسام راه های جلوگیری از بارداری وجود داره همه هم مطلعن وقتی این موضوع انقد حیاتیه که به هیچ وجه اومدنه یه بچه قابل قبول نیست.... به اون اندازه که مجبور شی سقطش کنی باید به همین اندازه ام با جلوگیریش حیاتی برخورد کنی ... نه اینکه با سهل انگاری و باری به هرجهتی باعث به وجود اومدنه یه بچه بشی بعد بگی خب سقطش میکنم! تو این مملکت الان از عهد بوق هم اونور تریم..... خیلی ها حالیشون نیست چه کار میکنن، نه فقط در مورد این قضیه، هزار تا حرکت طرف میکنه، اما هنوز به نیمه راه رسیده پشیمون میشه. الان بحث اینجاست حالا که پشیمون شده چه کار کنه؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده