alefmim 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من انسیس 13 64 بیت رو روی لپ تاپ نصب کردم بعد از چند روز کار کردن وقتی خواستم برنامه رو اجرا کنم ارور زیر را داد ansys licens manegare error failover feature ansys multiphysics specified in license predernces is not available feature ane3f1 does not exist in the ansysli pool flexlm server is not responding .resource temporarily not available برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم عکس ارور 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ من بهتون پیشنهاد میکنم حتما ویندوز را تعویض کرده و از انسیس 12 استفاده کنین. خیلی از نسخه های انسیس 13 مشکل داره. 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ حالا اینایی که گفتی چی هست ؟؟؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ حالا اینایی که گفتی چی هست ؟؟؟ :JC_thinking: ماهی رو بردن دریا، گفت آبش شوره.. 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ ماهی رو بردن دریا، گفت آبش شوره.. ماهی رفت دریا، آبش خیلی شور بود، چشاش سوخت، تنها و یواشکی گریه کرد... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ حالا اینایی که گفتی چی هست ؟؟؟ :JC_thinking: وای از دست این دختره 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ وای از دست این دختره بدجوری داره دل منو می بره ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده