felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ این ها همه نوشته های یک ذهن مالیخولیایی یک اقتصاد دان دیوانه هست پس هیچ انگ سیاسسسسسسسی و مذهبی و اخلاقی و..... نزنید اگرم هیچی نفهممممممممممممیدی هیچ اشکالی نداره من هم خودم نمی فهمممممممممممم گاهی که چی مممممممی گم لطفا در این تایپیک فقط اسپم کنید...... :ydm47612zsesgift969 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خسته شدم از بس صبحانه نهار شام نفت خوردم...... 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من به آمار زمین مشکوکم ایران الان باید در دل آمریکا واقع باشد پس چرا الان بین این همه کشور عقب افتاده ......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ می خواهم در دور بعدی نامزد شوم اگر به من رای بدهید علاوه بر اب و برق گازی که الان مجانی مصرف می کنید به هر ایرانی یارنه ای معادل 4000000000000000000 دلار ماهیانه خواهم داد به هر ایرانی یک بنز خواهم داد به هر ایرانی 12 شغل به طور همزمان خواهم داد به هر ایرانی 400 دستگاه آپارتمان موکت شده خواهم داد به هر ایرانی جواز بیرون دادن آلبومش را هر چه که می خواهد باشد را خواهم داد به هر ایرانی 100 برابر آزادی در غرب را خواهم داد به هر ایرانی 12 تن گوشت ماهیانه خواهم داد به هر ایرانی 65 کارت سوخت مجانی تاکسی خواهم داد به هر ایرانی کارمند سبد خرید 60 میلیون دلاری خواهم داد به هر ایرانی یک پالایشگاه نفت در خانه شان خواهم داد به هر ایرانی یک اینترنت فوق پرسرعت ماهواره ای خواهم داد به هر ایرانی......... من هر ایرانی را با یک لیموزین زرد 6 در پای صندوق های رای خواهم آورد. حالا هر کی به من رای نده خیلی خ....... 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ صادر کردن گاز به سوریه و فروختن مواهب خدا دادی ما به اعراب مثل....... 1) انداختن تف توی جوبه 2) دادن نامه عاشقانه به دختر همسایه 3) عضویت در نواندیشان 4) خیانت پدر خانواده به خانواده 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دو دو تا چهار تا سه سه تا نه تا . . . . . صد صد تا ده هزار تا . . . . موندم با این شمارشی که من کردم از بشکه های نفت استخراجی با این همه پول حاصله پس چرا بازم ما زیر خط فقریم.......:girl_in_dreams: 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ توی اقتصاد یا رکود (همه کار دارن، قیمت ها پایین، دستمزد ها پایین) داریم یا رونق(توسعه اقتصادی) یا تورم (اکثرا بیکار، قیمت ها بالا) پس اقتصاد هر کشور دچار رکود یا رونق یا تورم می شه ولی با تحقیقات من ایران الان دچار رکود و تورم توامان با هم شده با این تفاسیر می تونم بگم هنوز هیچ اقتصاد دان دیوانه ای نتونسته یک راه برای حل این معظل پیدا کنه نتیجه ی طرح های اقتصادی من اینه که شبا قبل خواب مسواک زنید حتما..... 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ می گن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است پس نتیجه ای که ما از این جمله می گیریم اینه که : فلسطین خانه ست سومالی خانه ست افغانستان خانه ست عراق خانه ست لبنان خانه ست و.... و ایران مسجد هست :14k8gag: 9 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ لطفا در این تایپیک فقط اسپم کنید...... :ydm47612zsesgift969 وای که چقد اقتصاد دانا ادمای خوفین ....ما روی شوما رو زمین نمی اندازیم خسته شدم از بس صبحانه نهار شام نفت خوردم...... اتفاقا منم خسته شدم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی به اقتصاد ایران و وضع موجود فک می کنم ترجیح می دهم بروم و بخوابم...... وقتی به اینکه کسی که رشته اش اقتصاد نیس و زمام ریاست را به دست گرفته فک می کنم ترجیح می دهم بروم و بخوابم...... وقتی به اینکه خیلی از اصول اقتصادی در کشور چپه اجرا می شود فک می کنم ترجیح می دهم بروم و بخوابم...... وقتی به اینکه چرا همه چیز دارد یارانه ای می شود فک می کنم ترجیح می دهم بروم و بخوابم...... وقتی به اینکه آیا در کشور ما اقتصاد مفهومی هم دارد یا نه فک می کنم ترجیح می دهم بروم و بخوابم...... وقتی فکر می کنم ترجیح می دهم فک نکنم و مغزم آکبند بماند و استفاده نخورد باشد..... ترجیح می دهم بروم و بخوابم...... 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ و تو رفتی و هنوز، سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام رکود ایران تکرار کنان می دهد آزارم و من اندیشه کنان غرق این پندارم که چرا باغچه کوچک خانه ما پالایشگاه نفت نداشت..... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من دیوانه ام چون من چیزهایی می دانم که حتی مدیر بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووغ هم نمی داند گاهی دیوانگی از عاقل بودن بهتر است...... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی یارانه ها را حذف کردند با خودم گفتم : بی شک طرح شکست خواهد خورد.....:yes: اما انگار یک اشتباهی شد به جای طرح، مردم شکست خوردند...... عجب مردم ایران، مردم خوبی هستند، با اینکه در بدترین شرایط ممکن زندگی می کنند ولی خم به ابرو نمی آورند، هر روز با سیلی ای محکم تر ازسیلی دیروز، صورتشان را سرخ می کنند...... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده