TrueBlue 1583 ارسال شده در 13 آذر، 2011 بچه که بودم تی وی جمهوری اصلامی یه کارتون می ذاشت به نام کوو. یه پسری بود یه دایناسور یا یه همچین چیزی پیدا کرده بود تو شهر.یه جای مخفی براش درست کرده بود و اینا.چیز دیگه ای ازش یادم نیست حتی یادم نیست چه شکلی بودن. کسی این کارتونو یادش هست؟ اسم اصلیش چی بود؟ من خیلی دنبالش گشتم اما چیزی پیدا نکردم.فک کنم اسم اصلیش کوو نبوده. :girlhi: کسی می دونه اسم اصلی این کارتون چی بود؟یا سایتی رو می شناسه که بتونم دانلودش کنم؟ پ.ن : چند وقته رفتم دنبال دانلود کارتون CatDog رو هم جدیدا پیدا کردم . اینم لینکش. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=67140 :wubpink: 8
felorans666 12046 ارسال شده در 13 آذر، 2011 اسپم نکن جانم که میان و منو اخراج می کنن......:icon_pf (44): 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 13 آذر، 2011 منتقل شد. لطفا در استارت تاپیک و انتخاب تالار مورد نظر دقت کنید. 3
felorans666 12046 ارسال شده در 13 آذر، 2011 منتقل شد. لطفا در استارت تاپیک و انتخاب تالار مورد نظر دقت کنید. دیدی پیداش شد..... این مدیرا می خوان من و سر به نیست کنن هر جا اسپمی بشه می گن کار منه گفتم اسپم نکن که اینا بو می کشن و مث میگ میگ یهویی پیداشون می شن و بعد پدرجدت رتته 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 13 آذر، 2011 متاسفانه منم یادم نیست ولی الان یه سرچ کردم با همین اسم کو کارتون کوتلاس اومد... نمیشه این کارتون رو به جاش ببینی:w127: 5
TrueBlue 1583 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 آخییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh: وای یادش بخیر.چقدر این کارتونو دوس داشتم.ای جاااانم نابود شدم از شدت هیجان:4chsmu1: مرررررررررررسی.حالا کو لینک دانلود؟ چرا هیچکی کوو رو یادش نیست :cryingf: من متولد 68 م.خب تو دهه 70 این کارتونو پخش می کردن.احتمالا تو سال های 75-76 4
DCBA 8191 ارسال شده در 13 آذر، 2011 متاسفانه منم یادم نیست ولی الان یه سرچ کردم با همین اسم کو کارتون کوتلاس اومد... نمیشه این کارتون رو به جاش ببینی:w127: آخ آخ من عاشق این کارتونه بودم با چار تا خط کارگاهه میرفت آدم میکشت! خیلی جالب بود! ... از اون کوو هم چیز بیشتری یادت نمیاد؟! من خیلی به مغزم فشار اوردم! راستی چند سالته؟ ممکنه هم دوره ای های خودت یادشون باشه! :JC_thinking: 3
TrueBlue 1583 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 از اون کوو هم چیز بیشتری یادت نمیاد؟! من خیلی به مغزم فشار اوردم! راستی چند سالته؟ ممکنه هم دوره ای های خودت یادشون باشه! :JC_thinking: فقط همین یادمه که یه دایناسور بود(یا یه همچین چیزی) دیگه ...:JC_thinking: دریا بود.:4chsmu1:بعد یه پسری بود اینو پیدا کرده بود بزرگ که شد دیگه همه فهمیدن .آخرشم ارتش اومد بردش متولد 68 م:girl_blush2: 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 13 آذر، 2011 :qfu28wh4kkweeki7jfi اینم لینک های دانلودش:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه لینک ها مشکل داشتن بگید خودم آپلود میکنم میزارم:yes: منم 68 ولی اصلا این کارتون کوو رو یادم نیست:45645: 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 13 آذر، 2011 آخ آخ من عاشق این کارتونه بودم با چار تا خط کارگاهه میرفت آدم میکشت! خیلی جالب بود! :JC_thinking: جالب ترش این بود انگار داشتیم فیلم جنایی تماشا میکردیم با اینکه آدماش فقط خط بودن ولی خیلی هیجان داشت:4chsmu1: 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 13 آذر، 2011 فقط همین یادمه که یه دایناسور بود(یا یه همچین چیزی) دیگه ...:JC_thinking: دریا بود.:4chsmu1:بعد یه پسری بود اینو پیدا کرده بود بزرگ که شد دیگه همه فهمیدن .آخرشم ارتش اومد بردشمتولد 68 م:girl_blush2: سرندیپیتی منظورته؟! :JC_thinking:
DCBA 8191 ارسال شده در 13 آذر، 2011 سرندیپیتی منظورته؟! :JC_thinking: آره منم الان یاد کونا و سرندیپیتی افتادم!!! دختر نبود کونا؟! 2
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 13 آذر، 2011 واي واي واي.. عشق من كوتلاس! خيلي حال ميكردم با اين كارتون.. دم استارتر گرم كه كوتلاس رو يادمون اورد... 3
TrueBlue 1583 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2011 سرندیپیتی منظورته؟! سرندیپیتی کارتون متودلین 50 س اینقدم پیر نیستم که ولی الان رفتم دوباره پست خودمو خوندم دیدم چقدر شبیه داستان سرندیپیتی بوده :4chsmu1: آره منم الان یاد کونا و سرندیپیتی افتادم!!! دختر نبود کونا؟! کنا دختر بود. ولی من منظورم سرندیپیتی نیست واي واي واي..عشق من كوتلاس! خيلي حال ميكردم با اين كارتون.. دم استارتر گرم كه كوتلاس رو يادمون اورد... گرم
TrueBlue 1583 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2011 وایییییییییییی یادش بخیر فوق العاده بود :aghosh: کدومشون؟ کوو یا این کوتلاس؟ 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 14 آذر، 2011 سرندیپیتی کارتون متودلین 50 س اینقدم پیر نیستم که ولی الان رفتم دوباره پست خودمو خوندم دیدم چقدر شبیه داستان سرندیپیتی بوده :4chsmu1: کنا دختر بود. ولی من منظورم سرندیپیتی نیست گرم برو باو...منم سرندیپیتی رو میدیدم....68ایم! :vahidrk: خوب یکم بیشتر توضیح بده دیگه.... بیا ببریمت خلسه شاید چیزی دستگیرمون شد!
ارسال های توصیه شده