هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ کسایی که از دغدغه ها ، ارزوها ، تجربیات فکرها و زندگیشون گفتن و اونقد گفتن و نوشتن که ما را مهمان دنیای واقعیشون کردن اصلا خونه یکی شدیم ساعت ها و روزهای مشترکی داشتیم خوب یا بد تاثیر گزار بودن تلخ یا شیرین لحظاتی از گزشته ی ما رو رقم زدن و الان نیستن و یا اگه هستن دیر یا زود روزی می رسه که نباشن يا ما نباشیم و خود به خود در چرخه جدایی قرار بگیریم به سلامتی همشون که فراموش نشدنی بودن و می مونن حتی اگه نباشن يا نباشيم ولی حرفاشون هست .... همین دیگه خودمو کشتم که یه جوری تشكر كنم از همه دوستاني كه اينجا بودن و هميشه با اطلاعات مفيدشون تاثير گزار بودن و الان مدتيه كه كم پيدان 22 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ هم تو بخش خودآگاه و هم تو بخش ناخودآگاه تصویر کسی که مدت ها باهاش بودی و گپ زدی مانده است و خواهد ماند گوشه ای از ذهنم زیر خروار ها خاک هم که باشد نامی هست ... یادی هست... نامی می ماند یادی می ماند...!!! 16 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ منو میگه یادم گرامی:دی مزیتی که دنیای مجازی داره اینه که میتونی با کسانی همکلام بشی که میدونی میفهمنت برخلاف دنیای واقعی که خیلی از پارامتر های عوامانه بر دیدگاه ها تاثیر گذاره اینجا فقط نوشته هاته که شخصیت تورو میسازن .....و چه خوب که شخصیت درونی ما در مقام قیاس باشه ...... از این فرصتی که در اختیارم گذاشتید استفاده میکنم و از تمام کسانی که بیشتر از ما میدونن و باعث شدن کمی بیشتر در مسائل تامل کنیم تشکرات عدیده دارم منصور: عیده و امسال عیدی ندارم به جای عیدی عزیزم من تو رو میخوام از وقتی رفتی غمگینه خونه گریم میگیرهه با هر بهونه هرجا که رفتی خدا به همرات هر جا که هستی خدا به همرات پ.ن:اوخی واقعا 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ نه از روی احساسات و وابستگی میگم فقط چون حس میکنم خیلی از ادمای اینجا با حرفاشون سطح مطالعه و اگاهی ما رو بالا بردن خیلیا به روز بود و با امدنشون باعث شدن ما به روز تر فکر کنیم خیلیا روحیه شادی و نشاط بین حرفاشون بود و اونو لابه لای پستها و تاپیکاشون پخش کردن خیلیا مثبت اندیش و امید بخش بودن و نشون دادن هنوز هم همچین ادمایی هست خیلی از دختر و پسرهایی که دید منطقی داشتن و قلبشون برای اینده مشترک کشورمون می تپید خیلیا از کسایی که حضور داشتن و شنونده و خواننده بودن ولی بازم با رفتارشون قشنگ ترین تصویرها رو به جا گذاشتن بحث احترام و سپاس گزاری از دوستان هم نسن و سالیه که به ما اجازه دادن بیشتر از دغدغه ها تحربیات هم نسل ها مون مطلع بشیم . بگیم و فکر کنیم دور هم جمع بشیم و خودمون را بیشتر و بهتر بشناسیم برای شادی روح این رفتگان .. من فقط عاشق اینم ؛ حرف قلبتو بدونم الکی بگم جداشو ، تو بگی که نمی تونم من فقط عاشق اینم ؛ بگی از همه بیزاری دو سه روز پیدام نشه تا ببینم چه حالی من فقط عاشق اینم ؛ عمری از خدا اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم من فقط عاشق اینم ؛ روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگی مو بذارم برای فردام من فقط عاشق اینم ؛ وقتی از همه کلافه بشینم یه گوشه ی دنج ، موهای تو رو ببافم عاشق اون لحظه ام که پشت پنجره بشینم حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگی اون مصراعی که قرمز کردم ادمو یاد بیماران روانی می ندازه یعنی چی اخه ..سادیسم داره ؟؟! 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ منو میگه یادم گرامی:دی مزیتی که دنیای مجازی داره اینه که میتونی با کسانی همکلام بشی که میدونی میفهمنت برخلاف دنیای واقعی که خیلی از پارامتر های عوامانه بر دیدگاه ها تاثیر گذاره اینجا فقط نوشته هاته که شخصیت تورو میسازن .....و چه خوب که شخصیت درونی ما در مقام قیاس باشه ...... از این فرصتی که در اختیارم گذاشتید استفاده میکنم و از تمام کسانی که بیشتر از ما میدونن و باعث شدن کمی بیشتر در مسائل تامل کنیم تشکرات عدیده دارم منصور: عیده و امسال عیدی ندارم به جای عیدی عزیزم من تو رو میخوام از وقتی رفتی غمگینه خونه گریم میگیرهه با هر بهونه هرجا که رفتی خدا به همرات هر جا که هستی خدا به همرات پ.ن:اوخی واقعا یادت گرامی روحت شاد تو هم یکی از اون خوباش بودی که رفتنی شدی :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ میگویند خدایی گفته، ان المومنون اخوه. همانا مومنین با هم برادرند. بنده میگویم،همه انسان ها با هم برادرند اعم از مومن و غیر مومن. برادری نه به معنای جنس مذکر، بلکه به معنای بستن پیمان انسانیت و اخوت. در دنیای مجازی میتوان با خیلی ها پیمان اخوت و انسانیت بست. انسان هایی که هر کدامشان دنیایی از خنده ها و گریه ها دارند و من با اونها شریک بودم. 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ میگویند خدایی گفته، ان المومنون اخوه.همانا مومنین با هم برادرند. بنده میگویم،همه انسان ها با هم برادرند اعم از مومن و غیر مومن. برادری نه به معنای جنس مذکر، بلکه به معنای بستن پیمان انسانیت و اخوت. در دنیای مجازی میتوان با خیلی ها پیمان اخوت و انسانیت بست. انسان هایی که هر کدامشان دنیایی از خنده ها و گریه ها دارند و من با اونها شریک بودم. :w71: اسی جالا چرا اینقد مث پیامبرا حرف میزنی نکنه باورت شده پیامبری شایدم حو گیر شدی یوخت فردا پس فردا نیای بگی وحی بهت نازل میشه !!! 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ :w71: اسی جالا چرا اینقد مث پیامبرا حرف میزنی نکنه باورت شده پیامبری شایدم حو گیر شدی یوخت فردا پس فردا نیای بگی وحی بهت نازل میشه !!! مثل پیامبرها یعنی کیا؟ :JC_thinking: البته جواب بدم تاپیکت کلا منحرف میشه....... فکر کنم فقط مثل یکسری آدم عادی، من هم به عنوان یک آدم عادی نظری دادم. 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این دنیای مجازی شده یه بخش پاک نشدنی از زندگیه بعضی از ماها که مدت طولانی تریه که تو این فضا فعالیت میکنیم.... احتمالا بالاخره روزی میاد که دیگه با بعضیا هیچ ارتباطی نداشته باشیم و حتی هیچ خبری ولی لابه لای خاطره ها ،عکسای قدیمیمون وجود دارن... شاید 10 سال دیگه یا 20 سال دیگه یهو یه جایی...حرفی،ایده ای،طرز فکر خاصی یا یه نشونه ای از یکی از همین دوستای قدیمی یادمون بیاد که باعث میشه همیشه جزئی از گذشته و زندگی ما باقی بمونن .... 10 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر خوبه که ماها این نوع دوستی رو تحربه کردیم... یاد دوستان رفته بخیر که دوستانی بودند جدا از جنسیت و قومیت و ... فقط دوست بودن 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ مثل پیامبرها یعنی کیا؟ :JC_thinking:البته جواب بدم تاپیکت کلا منحرف میشه....... فکر کنم فقط مثل یکسری آدم عادی، من هم به عنوان یک آدم عادی نظری دادم. مخلصیم اسی جان عادی تم، خاصه:flowerysmile: هرچی بگی ..........................................................قبوله 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ کسایی که از دغدغه ها ، ارزوها ، تجربیات فکرها و زندگیشون گفتن و اونقد گفتن و نوشتن که ما را مهمان دنیای واقعیشون کردن اصلا خونه یکی شدیم ساعت ها و روزهای مشترکی داشتیم خوب یا بد تاثیر گزار بودن تلخ یا شیرین لحظاتی از گزشته ی ما رو رقم زدن و الان نیستن و یا اگه هستن دیر یا زود روزی می رسه که نباشن يا ما نباشیم و خود به خود در چرخه جدایی قرار بگیریم به سلامتی همشون که فراموش نشدنی بودن و می مونن حتی اگه نباشن يا نباشيم ولی حرفاشون هست ....همین دیگه خودمو کشتم که یه جوری تشكر كنم از همه دوستاني كه اينجا بودن و هميشه با اطلاعات مفيدشون تاثير گزار بودن و الان مدتيه كه كم پيدان تو همونی نیستی که میگفتی خیلی این فضا رو جدی نگیرید؟؟ 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تو همونی نیستی که میگفتی خیلی این فضا رو جدی نگیرید؟؟ اره دقیقا الانم میگم اینحا نباید تابع احساسات شد فرقه بین دوست داشتن و عاشق کسی بودن کسی که دوست داره بازم از عقل ومنطقش دستور میگره ولی وقتی بحث علاقه بیش از حد پیش میاد دیگه تنها دله که فرمان دهنده است من میگم نباید خیلی از احساسات زود گزر از نفرت حسادت تا علاقه شدید و وایستگی را جدی گرفت ولی خیلی از اصول هستن مثل اخلاقیات مثل احترام به افکار واندیشه های مختلف متل انسان دوستی و ابراز و بیان عواطف انسانی ...که هر جا وهمیشه باید رعایت شوند و حدی گرفته بشن چون این اصول زمان و مکان فرد خاصی رو نمی شناسن.. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده