afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم : گوشت چرخ كرده: 500 گرم پياز خرد شده: يك عدد گوجهفرنگي ريز خرد شده: يك فنجان برنج دانه بلند: يكسوم فنجان فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري برگ كلم: 8 عدد پنير سفيد نازك ورقه شده: يكدوم فنجان سس گوجهفرنگي: 450 گرم شكر: يك قاشق مرباخوري آب: يكدوم فنجان روش تهیه : گوشت و پياز را سرخ كنيد. سپس روغن اضافه را بگيريد و گوجهفرنگي، يكدوم فنجان آب، برنج، يكدوم قاشق مرباخوري ارگانو و فلفل را اضافه كنيد. مخلوط را به جوش آوريد و 20 دقيقه با در بسته روي حرارت كم بپزيد تا برنج نرم شود. يكچهارم فنجان از پنير را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و وسط هر برگ كلم يكسوم فنجان از مخلوط گوشت بريزيد. از يك طرف شروع كنيد چهار وجه كلم را محكم نزديك هم آورده و بپيچيد. كلمهاي پيچيده را در ظرف بچينيد بقيه سس را هم بريزيد. روي ظرف را بپوشانيد و با حرارت 350 درجه سانتيگراد 35 تا 40 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و پخته شوند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده