afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم براي 4 نفر ژامبون مرغ يا گوشت: 12 تا 15 ورق اسفناج پختهشده: حدود 2 ليوان قارچ: 300 گرم پياز متوسط: يكعدد پودر پنير پارمسان: 2 قاشق غذا خوري خامه صبحانه: 50گرم پنير فيلادلفيا يا پنير مخصوص پيتزا: 4 قاشق غذا خوري نمک و فلفل: به مقدار لازم روش تهیه : 1. ابتدا اسفناجها را شسته، خرد كرده و ميپزيم و طبق دستور 2 ليوان اسفناج پخته شده آماده ميكنيم، پياز را نگيني خيلي ريز خرد كرده و با كمي كره و روغن مايع داخل يك ماهيتابه مناسب تفت ميدهيم، وقتي پيازها بلوري شدند اسفناج را اضافه كرده و با پياز خوب تفت ميدهيم تا بوي خامي اسفناج گرفته شده و عطر خوش آن متصاعد شود. 2. قارچها را نيز ريز خرد كرده به مخلوط اسفناج اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم تا قارچها نيز كمي پخته شوند. مواد را پس از اينكه آماده شد با نمك و فلفل مزهدار كرده و از روي حرارت برميداريم. 3. ورقههاي ژامبون را كه بهتر است مستطيلشكل باشند پهن كرده، يكطرف آنها از مواد قرار ميدهيم و كمي پنير پيتزا قرار داده و سپس لوله ميكنيم. 4.كف يك سيني يا پيركس را خامه صبحانه ريخته و روي آن فلفل سياه و مقداري نمك ميپاشيم سپس رولهاي آمادهشده را روي خامه چيده و روي تمامي آنها را با پودر پنير پارمسان ميپوشانيم. 5. فر را از قبل با دماي 180 سانتيگراد گرم كرده و سيني را به مدت 20 تا 25 دقيقه روي پنجره وسط فر قرار ميدهيم تا رولها گرم شده و پنير داخل آنها نيز ذوب شود. 6. براي تزئين روي آنها ميتوانيم از مقداري سبزي خشك معطر مثل مرزه و پودر فلفل سياه استفاده كنيم. اين رولها براي اردور و پذيرايي عصرانه خيلي مناسب هستند و اگر آنها را كمي تند درست كنيم خيلي خوشخوراكترند. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .