afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم: راسته گوسفند کنجه کنجه نیم کیلو پیاز رنده شده 1عدد سرکه 1 پیمانه لیمو 1برش میخک 3-4 دانه برگ بو 2 پر زیره ساییده 2قاشق مرباخوری تخم گشنیز ساییده 1ق قاشق مرباخوری زنجبیل 1 قاشق مرباخوری کره آب کرده، نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهیه : همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را 3-4 روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده