هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ جدا یه ذره نگاه کنید خدا وکیلی این دنیای انترنت چقد شبیه زندگی واقعیومون شده پر از باید ها و نباید هایی که روز به روز به صورت اکیدا صعودی بیشتر میشه ... گاهی وقتا حس میکنم بدترین فحشی که یکی دیگه میتونه نثارم کنه اینه که بگه خودت باش اخه چه جوری مگه میزارن خودت باشی حرف خودتو بگی ،هزارتا قانون جور واحور ردیف کردن و همبنطور داره ردیف میشه تا همون اول بسمه الله یادت بره درمورد چه می خوای فکر کنی ...بعد میگن خودت باش ....همینه روز به روز سطح حرفامون پایین تر میاد هیچ انگیزه ای برای گفتگو نیس ...... خلاصه این روزا اصلا اینحا اومدن نوشتن چندش اورشده یعنی هر کاری دوس دارین انجام بدی از قدم زدن زیر افتاب سوزان تابستون گرفته تا همین چای خوردن و فیلم دیدن و هر کار دیگه به جز عمل ناپسند تماشای تلوزیون میلی ...(بیا همین الان از اتاق بغلی صدای یکی از مجری های عزیز که میخوام صد سال سیاه سر به تنش نباش میاد که "میگه مارو از دعای خیرتون بی نسیب نزارین التماس دعا "...ادم تو کار اینا میمونه بقران مجید که چقد رو دارن !!!! سه صفحه علامت تعجب بزاری بازم کمه خلاصه کنم بیرون محدودیت ،تو نت محدودیت همون هیچی نگیم خیلی سنگین تره ..حداقل كسي گير نميده حرف زور نميزنه. 22 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اخر فشار انفجار! کی وچطورشو نمیدونم ولی تحمل کردن از منتظر بودن هم سخت تر شده 17 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ پایان قذافی هشداریست به تمامی دیکتاتورها 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اخر فشار انفجار!کی وچطورشو نمیدونم ولی تحمل کردن از منتظر بودن هم سخت تر شده ای بابا زندگی انقدر سخت شده که ادم سرشو نمیتونه بخا رونه چه برسه به اینکه منفجر بشه 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ و اينكهديگه نبايد نشست فكر كرد چون فكر كردن محض هم فايده نداره فكر بايد كاربردي باشه بايد بتونه يه تغييري ، تنوع اي ، ...چيزي به وجود بياره تاكي تاپيك بزنيم اصلا كه چي ؟!! البته درسته كه اين جمله "كه چي ؟؟؟" رو ميشه اخر هر بحثي اورد و بار كاملا منفي از اون بحث انتقال داد به مخاطب اما واقعا اينجا مي طلبه كه بگيم اخر اين همه اينترنت اومدن ها با اين جو سنگين " كه چي ؟؟!" كه چه بشه " ؟؟؟ غير از عقب گرد چيزي عايدمون ميشه ؟! 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ کسی جز نقد کردن کاری بلد نیست؟ راهکار عملی ارائه بدید لطفا. شناسایی مشکل کار بزرگی نیست. چون تعداد مشکلات انقدر زیاده که هرجا بخوای دست بزاری هزار تا ایراد ازش در میاد. ولی ارائه راهکار مهمه. 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ کسی جز نقد کردن کاری بلد نیست؟ راهکار عملی ارائه بدید لطفا. شناسایی مشکل کار بزرگی نیست. چون تعداد مشکلات انقدر زیاده که هرجا بخوای دست بزاری هزار تا ایراد ازش در میاد. ولی ارائه راهکار مهمه. این همه راهکار دادم که :mornincoffee: گفتم قدم زدن تماشای فیلم و رفتن رستوران با دوستان چای خوردن خیابون گردی پیاده یا باماشین .... راستش حتی به فکرم رسید به حی اینکه بیام اینجا خود سانسوری کنم ، و از ترس بعصیا قسمتی از فکرم را که در مورد موصوعات از نظر اونا ممنوعه هست را کنار بزارم و خود ناقصم را به نمایش بزارم بهتره یه دقتر بگیرم هرچی خواستم توش بنویسم ..یا اصلا تو هارد کامپیوتر فقط شانس بیارم دست کسی نیفته:smiley (18): 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من دیگه واقعا بریدم تصمیم دارم که دیگه به این چیزا فکر نکنم ولی واقعا نمیشه 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ پایان قذافی هشداریست به تمامی دیکتاتورها دیکتاتور مهم نیست.تفکر دیکتاتوری و ديكتاتور پذيري باید از بین بره ، قذافي رفته ولي ديكتاتوري همچنان باقي هست . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده